Mainos

Erikoisimmat sisääntulot Linnan juhliin – kukas se siellä huitoo?

Kun Linnan juhlissa kätellään illan aikana lähemmäs parituhatta kertaa, mahtuu joukkoon aina sisääntuloja, jotka erottuvat joukosta syystä tai toisesta joukosta.

Tämän vuoden Linnan juhlissa erään erikoisimmista sisääntuloista suoritti perussuomalaisten kansanedustaja Pertti "Veltto" Virtanen.

Virtanen nimittäin äityi kättelyn jälkeen huitomaan ja näyttämään muun muassa ok-käsimerkkejä ilmeisesti Linnan parvella seisoneille henkilöille. Ei ole vielä tiedossa, mitä Virtanen mahtoi tuuletella.

Kiekkoleijona Anssi Salminen malttoi olla kaappaamatta presidentti Tarja Halosta tällä kertaa syleilyynsä. Kiekkoilija jutteli kuitenkin presidenttiparin kanssa sen verran hartaasti, että Salmisen ja tämän seuralaisen kättelyjärjestys meni sekaisin tohtori Pentti Arajärven kohdalla.

Huomiota kiinnitti myös Rovio-yhtiötä edustavan Peter Vesterbackan saapuminen, erityisesti tämän Teija-puolison asun takia. Asuhan oli nimittäin kuin ilmetty Angry Birds pelin hahmo. Puvun oli suunnitellut Katri Niskanen.

Myös vasemmistoliiton kansanedustaja Silvia Modig erottui joukosta asunsa johdosta. Iltapuvun sijaan Modig oli pukeutunut housupukuun, joka oli valmistettu kierrätetyistä lakanoista.

Kenen sisääntulo kiinnitti sinun huomiosi?

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.