Mainos

Erikoinen uravaihdos: Vastaanottovirkailijasta strippariksi – lue brittinaisen tarina!

Lama on tuonut seksialoille lisää työntekijöitä. Ennen lamaa 25-vuotias brittiläinen Emma työskenteli mediatoimiston vastaanottovirkailijana. Potkujen jälkeen työtä oli löydettävä nopeasti ja hän päätyi strippariksi. Emma ei kuitenkaan kadu alavalintaansa. Lue Emman tarina!

"Laman iskiessä yritys, jossa työskentelin, antoi muutamalle meistä potkut. Talousasioista tuli monimutkaisia erityisesti silloin, kun laskuja alkoi tulvia ovista ja ikkunoista. Minulla ei ollut säästöjä ja minun oli pakko lainata rahaa vuokraan. Olin velkaantumassa.

En saanut töitä, ja jos pääsin haastatteluun asti, paikalla näytti olevan satoja muita saman työn perässä. Olin ollut ilman töitä yli kuukauden ja se oli minulle tarpeeksi. Tuntemani tyttö huomasi rahaongelmani. Hän oli työskennellyt stripparina jo ikuisuuden ja houkutteli minua mukaan.

En olisi ikinä harkinnut stripparin työtä ilman lamaa, eikä se ole ensimmäinen ammatti, jota ajattelee uranaan, mutta tuntemani tyttö kertoi minulle ansaitsevansa helposti 2 000–3 000 puntaa (noin 2 400–3 500 euroa) viikossa, ja aloin miettiä, että se saattaisi olla hyvä idea.

Olin hermostunut, mutta koe-esiintymisessä lontoolaisella klubilla tytöt olivat mukavia. Koe-esiintyminen ei ollut ollenkaan pelottava, mutta toppini riisuminen oli hiukan hermostuttavaa.

Muutama päivä koe-esiintymisen jälkeen sain paikan.

Palkka on paljon parempi kuin sihteerityössä. Hyvänä viikkona saatan ansaita 3 000 puntaa ja voin kustantaa juuri sellaisen elämäntyylin, millaisen kaikki haluaisivat. Säästän rahaa ja pystyn matkustelemaan. Ostoksilla ollessani voin ostaa juuri sitä, mitä haluan – ennen minulla ei ollut mahdollisuutta siihen.

Työ on hauskaa ja työskentelen vain muutamana iltana viikossa. Asiat ovat loksahtaneet minun osaltani kohdalleen todella hyvin. En voisi toivoa parempaa työpaikkaa."


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.