Erikoinen mysteeri hämmentää Yhdysvalloissa: 3-vuotias poika löydettiin laatikosta nukkumasta – mitä vanhemmille tapahtui?

Poika löytyi nukkumasta laatikosta Yhdysvalloissa 1:42
Pieni poika löytyi nukkumasta laatikosta Yhdysvalloissa.

Yhdysvalloissa selvitetään mysteeriä, johon liittyy laatikosta löytynyt pikkupoika ja palanut henkilöauto. Viranomaiset yrittävät selvittää, kuolivatko pojan vanhemmat autopalossa. Asiasta kertovat useat yhdysvaltalaisviestimet, muun muassa CNN ja People-lehti.

Tapausta alettiin CNN:n mukaan selvittää, kun 3-vuotias poika löytyi Buffalosta pahvilaatikosta. Poika oli jostain syystä nukkumassa tuntemattoman ihmisen kuistilla.

Pojan vanhempia alettiin etsiä eri kanavissa. CNN kertoo, että pojat isovanhemmat huomasivat kuvat sosiaalisessa mediassa ja lensivät Buffaloon pojan luokse.

Kuolivatko vanhemmat autopalossa?

Lapsen vanhempien olinpaikasta ei ole tietoa. Paikalliset viranomaiset selvittävät nyt, liittyykö lähistöllä palanut henkilöauto vanhempiin. 

Viranomaisten mukaan pojan löytöpaikan lähellä paloi auto vain muutamaa tuntia ennen kuin lapsi ilmaantui kuistille. CNN kertoo, että pahasti tuhoutuneessa autossa on ruumiiden jäänteitä. Viranomaiset pelkäävät, että kyseessä saattavat olla pojan vanhemmat.

Buffalon poliisi jatkaa asian selvittämistä ja on pyytänyt silminnäkijöiltä vihjeitä tapahtumista. 

Lue myös:

    Uusimmat