Erikoinen liikenneriita Iisalmessa päätyi rikostutkintaan: Mieskuskit kiilasivat toisiaan, tilanne johti turvasumutteen käyttöön ja 60-vuotiaan miehen loukkaantumiseen

Liikenneraivo kuriin 7:33
Video: Liikenneraivo kuriin! Katso Huomenta Suomen keskustelu viime lokakuulta.

Iisalmessa tapahtui eilen aamupäivällä kahden miehen välinen liikenteestä johtuva riita, joka johti turvasumutteen käyttöön.

Riita tapahtui Sonkajärventiellä kello 10.15–10.26 välisenä aikana.

Poliisi sai kuulla kuljettajien kertomana, että molemmat miehet olivat kuljettaneet autoja Sonkajärven suunnasta kohti Iisalmea. Noin 30–vuotias iisalmelaismies oli ajanut edellä ja sonkajärveläinen noin 60–vuotias mies takana.

Sonkajärveläisen tarkoitus oli ohittaa edellään ajanut auto, mutta tilanne koettiin puolin ja toisin kiilaamisena. Iisalmelaismies kääntyi ja pysähtyi Matalalahdentielle.

Vanhempi mies pakeni ja kaatui

Sonkajärveläinen pysähtyi myös ja nousi autosta. Iisalmelaismies koki tilanteen lyhyen keskustelun jälkeen uhkaavana ja hän käytti lupavapaata sumutetta.

Sonkajärveläinen mies pakeni kohti autoaan ja kaatui. Kaatuessaan mies loukkasi itseään.

Tapausta tutkitaan laittomana uhkauksena, lievänä pahoinpitelynä ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Osallisuudet ja rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä.

Lue myös:

    Uusimmat