Mainos

Erikoinen lääketieteellinen tapaus: Pojat, joille kehittyy penis vasta 12-vuotiaana

Dominikaanisessa tasavallassa suuri osa erään alueen pojista kasvatetaan tyttöinä, kunnes heille kehittyy penis teini-iässä.

Guevedoceseja asuu Dominikaanisessa tasavallassa. Heitä kutsutaan erillisellä nimellä erikoisesta syystä: guevedoceseille (kirjaimellisesti "penis 12-vuotiaana") kehittyy penis vasta teini-iässä, kertoo IFLScience.com.

BBC2-kanava teki erikoisesta ilmiöstä tv-ohjelman, jossa Johnny-nimistä guevedocea haastateltiin. Hänet kasvatettiin Felicitia-nimisenä tyttönä. Tytöille suunnatut lelut eivät kuitenkaan koskaan suuresti kiinnostaneet Johnnya. Hän pelasi mieluiten jalkapalloa. 

Johnny ei ole yksin, sillä alueen pojista jopa yksi 90:stä kasvatetaan tyttönä, kunnes heille kehittyy penis teini-iässä. Syntyessään näillä pojilla näyttäisi olevan naisille tyypilliset sukupuolielimet.

Guevedoceseja tutkineen tohtorin mukaan heidän kehostaan puuttuu sikiökehityksen aikana eräs entsyymi. Kun ihmisen sikiö kehittyy, ensimmäisen kahdeksan viikon aikana se ei ole mies eikä nainen. Tämän jälkeen kivekset ja penis tai klitoris alkavat kehittyä. Kun teini-iän hormonaaliset muutokset alkavat, guevedocesien keho reagoi niihin kasvattamalla peniksen. Myös kivekset laskeutuvat.

Penis on täysin normaali, mutta muihin verrattuna usein pienikokoinen. Kivekset myös tuottavat spermaa.

Asiaa seksistä ja suhteista:

1:35

Katsomo-video ei ole saatavilla


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja