Mainos

Erikoinen ilmiö: Miehet ostavat innokkaina naisten kauneustuotteita

Miesten ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteiden valikoimat ovat laajentuneet merkittävästi viime vuosina. Yllättävä tutkimustulos paljastaa, että miesten kosmetiikkatuotteiden tarjonnan kasvusta huolimatta miehet turvautuvat naisille tarkoitettuihin tuotteisiin entistä useammin etsiessään käyttöönsä ihonhoitotuotteita tai kosmetiikkaa.

HauteLook-sivuston teettämän tutkimuksen mukaan miehet ostavat nykyään paljon naisten kosmetiikkatuotteita. Tutkimuksen mukaan miehet ostavat 76 prosenttia enemmän naisten kosmetiikkatuotteita kuin kaksi vuotta sitten.

Kauneustuotteista suosituimpia miesten keskuudessa ovat erilaiset ihonhoitotuotteet. Miehet ostavat tätä nykyä omaan käyttöönsä erityisesti ihonpuhdistustuotteita, kosteusvoiteita ja silmänympärysvoiteita.

Miesten kasvanut kiinnostus erilaisia kauneustuotteita kohtaan näkyy tuoreen tutkimuksen lisäksi myös tilastoissa. Iso-Britanniassa miesten käyttämien kauneushoitojen määrä on kasvanut viimeisen vuoden aikana 66 prosenttia.

Nykyään miehille suunnattujen kauneustuotteiden, -palvelujen ja -hoitojen tarjontaa on laajennettu ilmiön vuoksi ympäri maailmaa. Aikaisemmin tänä vuonna raportoitiin miesten brasilialaisten vahausten kysynnän hurjasta kasvusta. Myös erilaiset rusketustuotteet ovat kasvattaneet suosiotaan miesten keskuudessa.

Lähde: nydailynews

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.