Mainos

Ericsson ja KSP-yhtiöt rakentavat laajakaistaverkon

KSP-yhtiöihin kuuluva Kesnet Oy aloittaa uuden laajakaistaverkon rakentamisen Keski-Suomen talousalueelle. Tilaajaverkkolaitteiston toimittajaksi on valittu LM Ericsson. KSP-yhtiöiden palveluoperaattori Kestel toi ADSL-tekniikkaa hyödyntävät liityntäpalvelunsa markkinoille vuoden vaihteessa.

Ericssonin ja Kesnetin yhteistyö sisältää uutta DSL-tekniikkaa, joka tarjoaa enimmillään jopa 200 kertaista siirtonopeutta ISDN-yhteyteen verrattuna. Nopeus ja mahdollisuus useiden megabittien siirtonopeuksiin antavat uusia mahdollisuuksia tarjota uuden sukupolven palveluja joka kotitalouteen. Esimerkkeinä ovat videoneuvottelut, TV-tasoisen kuvan siirto, musiikkitiedosto, verkkokaupan sovellukset, jopa "karaoke on demand", Ericsson kertoo tiedotteessaan.

Nyt solmitun yhteistyön myötä KSP-yhtöillä on valmiudet toteuttaa nämä uudet laajakaistapalvelut nykyisessä verkossaan KSP-yhtiöt ja Ericsson ovat tehneet yhteistyötä DSL-tekniikan parissa jo viime kesästä alkaen ja testausvaiheesta siirrytään nyt nopeasti tuotantoon.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.