Eppu Salminen: En uskalla tanssittaa presidenttiä

Näyttelijä ja ohjaaja Eppu Salminen pääsee pyörähtelemään Itsenäisyyspäivänä presidentinlinnan parketille. Kulttuurin monitoimimiehen postiluukusta tipahti kutsu halutuille juhlille.

43-vuotias Salminen ei kuitenkaan lupaa tanssittaa juhlien emäntää vaikka osallistuikin toissa kauden Tanssii tähtien kanssa –ohjelmaan.

- Kuten varmaan moni televisiosta seurannut tietää, niin mullahan ei ole moovit hallussa. Eiköhän presidentillä ole ihan omat tanssittajat. Mä seuraan siellä ihan nöyränä sivusta, enkä hae Tarjaa tanssimaan, Eppu paljastaa Viihdeuutisille.

Eppu Salminen pitää kutsua Linnan juhliin kunnianosoituksena. Supliikkimies haastatteli valtakunnan ykkösnaisen Radio Novan ohjelmaan ja matkasi Tarjan kanssa ratikalla ympäri Kalliota.

- Oli mielenkiintoista matkustaa Tarjan kanssa kolmosen ratikkalinjalla, koska reitin varrella on niin paljon presidentille tuttuja paikkoja. Sain kuulla matkan varrella missä Tarja oli saanut ensisuudelmansakin, Eppu paljastaa Viihdeuutisille.

Eppu Salminen saa kuulla mielenkiintoisia tarinoita haastateltaviltaan myös maaliskuussa, kun Ne Salmiset –talk show alkaa MTV3:lla. Eppu lyö hynttyyt yhteen pikkusiskonsa Krisse Salmisen kanssa ja luvassa on varsin mielenkiintoinen keskusteluohjelma.

Lue myös:

    Uusimmat