Eppu Normaali avaa Ilosaarirockin

Joensuun Ilosaarirock julkaisi festivaalin avaavan Sulo-klubin esiintyjät sekä joukon kotimaisia festivaalivieraita.

Suomirockiin keskittyvällä Sulo-klubilla esiintyvät perjantaina 11. heinäkuuta kahden tunnin konsertin soittava Eppu Normaali, humppayhtye Eläkeläisten ja Kuopion kaupunginorkesterin Humpfonia!-projekti sekä poprokkarit Pariisin Kevät ja Anssi Kela.

– Viime kesänä Sulolla soitti J. Karjalainen ja yhteislaulu oli ihan tolkuton. Mietittiin, että miten voidaan pistää paremmaksi tänä vuonna, eikä muita vaihtoehtoja ollut kuin Eppu Normaali. Ruuvattiin bändille vielä erikoispitkä soittoaika, joten nyt suomirock-fanit pääsevät todella kokeilemaan äänijänteiden kestävyyttä, nauraa Ilosaarirockin ohjelmapäällikkö Panu Hattunen.

Sulo-klubin esiintyjien ohella Ilosaarirockin julkisti joukon kotimaisia artisteja festivaaliviikonlopulle. Lauantaina ja sunnuntaina lavoille nousevat Haloo Helsinki, Olavi Uusivirta, Herra Ylppö & Ihmiset, J. Karjalainen ja Damn Seagulls.

Tänään julkistettujen artistien lisäksi Laulurinteellä esiintyvät heinäkuussa muun muassa Portishead, Rob Zombie, Alice in Chains, Ellie Goulding, Haim, Mustasch, Trentemøller, A$AP Ferg, Happoradio, Jenni Vartiainen ja Stam1na.

Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä 11. – 13.7.2014.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat