Epäröitkö onko uudesta ihastuksesta kumppaniksi? Näin selvität asian!

Olet ihastunut, mutta et ole ihan varma, onko henkilö sinulle Se Oikea. Näiden kysymysten avulla voit selvittää uuden kumppanin potentiaalin!

Oletko tilanteessa, jossa olet korviasi myöten ihastunut, mutta et ole varma, onko hän sinulle Se Oikea? Näiden kysymysten avulla voit saada hiukan osviittaa siitä, onko henkilö tuleva sielunkumppanisi vai ei.

1. Onko hän onnellinen?

Yksi nopea tapa selvittää, onko hän onnellinen ihminen, on kysyä itseltäsi seuraavat kysymykset:

– Rakastaako hän itseään?

– Rakastaako hän työtään?

– Onko hän yhä rakastunut ex-kumppaniinsa?

– Pitääkö hän suunnasta, johon hänen elämänsä on menossa?

– Juoko hän liikaa alkoholia paetakseen tunteitaan?

Yksi avain onnelliseen parisuhteeseen on seurustella tyypin kanssa, joka on onnellinen. Jos hän ei ole onnellinen, hän katsoo sinuakin negatiivisten lasien läpi – tai hän on liian riippuvainen sinusta luodakseen terveen parisuhteen

2. Haluaako hän parisuhteelta samaa kuin sinä?

Jos teistä kumpikaan ei halua koskaan naimisiin, sovitte hyvin yhteen. Jos taas toinen halajaa avioliittoa ja toinen ei halua tulla rengastetuksi missään nimessä, homma ei tule toimimaan, vaikka muuten sopisittekin hyvin yhteen. Haluathan kumppanin, joka jakaa kanssasi samat odotukset parisuhdetta ajatellen?

3. Haluatko viettää aikaa hänen kanssaan?

Puoleensavetävä ulkonäkö häipyy ajan kanssa, kun taas epämiellyttävä luonne säilyy. Tasapainoinen parisuhde tarvitsee vahvan yhteyden myös henkisesti. Jos et viihdy hänen kanssaan makuuhuoneen ulkopuolella tai hänen arvonsa eroavat radikaalisti omistasi – oli kyseessä sitten raha, uskollisuus tai sukupuoliroolit – voit olla varma, ettei yhteinen tulevaisuus ole kovin vakaalla pohjalla.

4. Pidätkö hänen tuoksustaan ja kosketuksestaan?

Rakastelu on oleellinen osa parisuhdetta, mutta yhtä tärkeää on pitää kumppanin ominaistuoksusta ja siitä tunteesta, kun hän koskee sinua vaikkapa halaamalla. Yhteenkuuluvuuden tunteen pitäisi tuntua muulloinkin kuin orgasmin aikana – sen hellän tunteen, kun käperryt kumppanisi kainaloon.

5. Nauratteko yhdessä?

Yhteiset naurunaiheet vievät elämässä eteenpäin vaikeinakin aikoina. Usko tai älä, nauru tekee hyvää myös seksielämällenne!

AVA

Lähde: Purposefairy.com

Kuvat: Shutterstock, Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja