Entourage-Adrienin kanssa suunta kohti ekologisempaa arkea

Entourage-sarjasta tuttu komea näyttelijä Adrian Grenier juontaa AVAn uutta lifestyle-sarjaa.

Alter Eco todistaa, että hauska ja antoisa elämäntapa on mahdollista toteuttaa myös ekologisesti. Entourage -sarjan tähti, ohjaaja, kirjoittaja, muusikko ja ympäristöaktivisti Adrian Grenier luotsaa lifestyle-sarjaa, jossa tehdään ympäristöystävällisiä rakennusprojekteja ja ohjataan ekologisiin valintoihin niin arjen isoissa kuin pienissäkin hankinnoissa.

Mukana Adrianilla on asiantuntijoista ja ystävistä koostuva vihreitä arvoja edustava tiimi, johon kuuluu joukko innostavia ja asiantuntevia viheraktivisteja, kuten ekologista muotia ja elämäntyyliä edustava huippumalli Angela Lindvall, tyyliguru ja online-aktivisti Boise Thomas ja ekologisen rakentamisen ekspertti Darren Moore.

Sarjaa kannattelee Adrianin Los Felizessä sijaitsevan, kauniin 1920-luvun espanjalaisen huvilan entisöintiprojekti. Sarjassa seurataan talon uudelleenrakentamista lattiasta kattoon ekologisin keinoin ja materiaalein. Kauden alussa talo on pelkkä paljas, riisuttu rakennelma, joka sarjan myötä muuntuu kauniiksi, vihreäksi, kestävänkehityksen kodiksi.

Samalla kun Adrian entisöi omaa taloprojektiaan, lähettää hän ekotiiminsä “vihreyttämään” muita lähiseudun apua huutavia kohteita, kuten yrityksiä, kouluja ja koteja. Jokaisessa jaksossa esitellään myös sarjan päähenkilöiden omia henkilökohtaisia ekologisia valintoja sekä tarjotaan ekologisia vinkkejä muun muassa ruoan laittoon ja puutarhanhoitoon.

Alter Eco AVAlla keskiviikkoisin klo 20.00.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja