Entistä kurvikkaampi Kim Kardashian palkkasi raskausstylistin – tältä näyttää päivitetty tyyli!

Raskauden myötä pyöristynyt Kim Kardashian palkkasi uuden stylistikaksikon loukkaannuttuaan naisen painonnousua käsitelleistä kommenteista. Tältä näyttää päivitetty Kim Kardashian 2.0!

Jenkkiräppäri Kanye Westin, 35, ja tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 32, ensimmäisen lapsi saapuu maailmaan kesällä 2013. Odotuksen myötä pyöristynyt Kardashian on palkannut muun muassa Jennifer Lopezille töitä tehneet stylistit Rob Zangardin ja Mariel Haennin huolehtimaan siitä, ettei kukaan enää pääse ilkkumaan häntä valaaksi – Kardashia kutsuttiin nimittäin Shamuksi kuuluisan miekkavalaan mukaan.

Painonnousu on verottanut naisen itsevarmuutta ja Kardashianin perhepiiriin kuuluva on kommentoin InTouch-lehden mukaan ilkeämielisten kommenttien haavoittavan muotoja keränneen kaunottaren itsetuntoa. Uusien stylistien myötä Kardashian toivoo asuvalintojen asuvan nappiin ja ilkeiden kommenttien jäävän menneisyyteen. Naisen uusi raskaustyyli on kerrassaan loistokas: 26. maaliskuuta 2013 hän esimerkiksi esiintyi vaaleanpunaisessa Lanvinin rusettimekossa, Christian Louboutinin korkokengissä ja arvokoruissa. Kenellä tahansa mammalla on tuskin varaa tähän!

Kim Kardashian kommentoi aikaisemmin Us Weekly -lehdelle kokeneensa, että häntä vastaan on hyökätty rumin kommentein joulukuusta 2012 lähtien, kun pariskunta kertoi raskaudesta ja painonnousu alkoi näkyä.

Aikaisemmin naista on pukenut muotiguru Nicola Formichetti.

Kim Kardashianin uusittu raskaustyyli

Lue myös:


AVA / Jenni Junkala

Kuvat: Getty Images, Splash News

Lähde:Hollywoodlife, Us Weekly, InTouch

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja