Entistä Kiss-kitaristia ammuttiin Hollywoodissa

Entistä Kiss-yhtyeen kitaristia Bruce Kulickia, 49, ammuttiin länsihollywoodilaisen yökerhon edessä. Kulick ja eräs toinen asiakas haavoittuivat pistoolilla varustautuneen miehen avattua tulen 300-henkiseen väkijoukkoon.

Kulick oli suositun Rainbow Bar & Grill -yökerhon ulkopuolella kello 1.20 yöllä, kun vihainen asiakas alkoi ampua väkijoukkoon, jossa hän oli. Pyssymies oli aiemmin riidellyt Sunset Strip Clubissa useiden ihmisten kanssa. Hän haki pistoolin ja alkoi ampua 300-henkiseen väkijoukkoon.

Kulick sai yhden luodin jalkaansa ja toinen raapaisi hänen päätään. Eräs toinen asiakas sai myös luodin jalkateräänsä ennen kuin eräs urhea sivustakatsoja sai kaadettua pistoolimiehen maahan. Väkijoukko piti ammuskelijan aloillaan poliisin saapumiseen asti.

Kulick tai hänen edustajansa eivät ole kommentoineen tapahtunutta. Pyssymies on poliisin huostassa syytettynä hyökkäyksestä tappavalla aseella.

Kulick soitti Kiss-yhtyeessä vuosina 1984-1995, mutta erosi yhtyeestä sen alkuperäisjäsenten päätettyä ryhtyä kiertämään nostalgiakiertueilla perinteisissä naamamaskeerauksissaan. Vuoden 1995 jälkeen Kulick on julkaissut sooloalbumin sekä esiintynyt Union- ja Grand Funk Railroad -yhtyeissä.

Lue myös:

    Uusimmat