Entinen viisuedustaja: Krista heittämällä finaaliin

Suomea euroviisuissa vuonna 2007 edustanut Hanna Pakarinen luottaa Krista Siegfridsin menestykseen.

Suomen ensimmäisen Idols-kilpailun voittanut laulaja Hanna Pakarinen edusti Suomea vuonna 2007 euroviisuissa kappaleella Leave me alone. Tänä vuonna viisuissa Suomen edustajana nähdään pirteä Krista Siegfrids hääteemaisella biisillään Marry me. Aamulla Huomenta Suomen lähetyksessä vieraillut Pakarinen uskoo Kristan mahdollisuuksiin menestyä kilpailussa.

– Kristalle ei tarvitse antaa mitään vinkkejä, sillä hän on niin pieteetillä hoitanut hommansa. Olin niin iloinen siitä, että Krista valittiin. Olen ymmärtänyt, että hän on aina rakastanut euroviisuja ja halunnut päästä sinne. Hän vetää tosi hyvin siellä ja on tehnyt paljon töitä menestyksen eteen, Pakarinen totesi MTV3.fille lähetyksen jälkeen.

Euroviisuihin osallistuu yhteensä 39 maata, joten Kristalla on 38 kovaa haastajaa. Sekä tiistain että torstain semifinaaleissa jatkoon valitaan 10 eniten pisteitä kerännyttä kappaletta. Lisäksi suoraan finaaliin pääsevät viisi suurinta maksajamaata Saksa, Britannia, Ranska, Italia ja Espanja sekä edellisen vuoden voittaja Ruotsi. Kristan näytön paikka on torstaisessa semifinaalissa, johon osallistuu yhteensä 17 maata. Pakarinen uskoo vahvasti Kristan mahdollisuuksiin päästä lauantaiseen finaaliin.

– Krista on vetänyt hyvin ja esimerkiksi hääpuku jää hyvin mieleen. Tosin eihän sitä koskaan voi tietää, jos tänä vuonna tykätään vaikka oopperalaulajasta, mutta Kristan show varmasti erottuu joukosta ja biisi on tosi hyvä. Luulisin, että Krista sijoittuu kymmenen parhaan tai vaikka viiden parhaan joukkoon, laulaja analysoi MTV3.fille.

– Heittäen finaaliin mennään, ihme on jos ei niin käy, Hanna toteaa topakasti Huomenta Suomen lähetyksessä.

Pakarinen muistelee vuoden 2007 kotikisojen olleen hektinen kokemus, jonka hän pusersi läpi iloisen tekemisen ja tiukan aikataulun luomassa flow-tilassa.

– Sitä ei oikein ymmärrä, millainen karnevaali se on, ennen kuin siinä on mukana. Yleensä vain katsotaan finaali televisiosta tietämättä, mikä määrä harjoituksia ja edustamista siinä on taustalla. Ennen varsinaista koitosta läpikäydään tyyliin viikon kestävät festarit ja viikon päätteeksi pitää sitten olla tikissä. Itse sain onneksi nukuttua, vaikka olikin hektistä, Pakarinen muistelee.

Hanna Pakarinen Huomenta Suomen vieraana:

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja