Mainos

Entinen miesystävä piti nuorta naista vankina

Poliisi tutkii Helsingissä tapahtunutta nuoren naisen sieppausta.

20-vuotias nainen siepattiin maanantaina aamupäivällä yksityisasunnon rappukäytävästä. Nainen pakotettiin väkivalloin autoon. Sieppauksen aikana naista kuljetettiin ainakin kahdessa eri yksityisasunnossa ja autossa. Lisäksi naista uhkailtiin ja pahoinpideltiin toistuvasti tapahtuman aikana.

Sieppaaja on naisen entinen miesystävä, iältään 30.

Poliisin mukaan naisen sieppaus selvisi tiistai-iltana poliisin omien tutkimusten perusteella. Sekä sieppaaja että siepattu tavoitettiin vantaalaisen kerrostalon rappukäytävästä myöhään illalla, jolloin nainen pääsi vapaaksi.

- Tässä vaiheessa emme vielä osaa sanoa, mikä tässä on ollut motiivina. Yritämme selvittää sitä parhaillaan, sanoo rikoskomisario Katja Öörni Helsingin poliisista.

Poliisi ei vielä tutkinnallisiin syihin vedoten kerro, mikä johti sieppaajan jäljille. Öörnin mukaan nainen tulee toipumaan sieppauksen aikana saamistaan vammoista.

- Hän on fyysisesti kohtuullisen hyvässä kunnossa. Henkisestä puolesta en voi sanoa muuta kuin sen, että onhan tämä järkyttävä tapahtuma. Hän on järkyttynyt siitä, mitä on saanut kokea.

Tapausta tutkitaan törkeänä vapaudenriistona ja pahoinpitelynä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.