Mainos

Entinen laihduttaja kertoo, miksi on paljon onnellisempi nyt – isokokoisempana kuin ennen

Nuori nainen haluaa muistuttaa, että terve, itsevarma ja vahva keho ovat paljon tärkeämpiä asioita kuin hoikkuus. 

Sen jälkeen, kun olet ensin pudottanut painoa ja saavuttanut tavoitteesi, kilojen kertyminen takaisin aiheuttaa usein pettymyksen tunteita ja mielialan laskua. Mutta ei Iona Chiralle. Rajun laihtumisen kokeillut nainen kertoo olevansa paljon onnellisempi nyt, koossa 40, kuin ollessaan hoikimmillaan.

Itsevarmuus saa vaatteet näyttämään upeilta päälläsi

Ollessaan 18-vuotias syöminen alkoi karata Chiran käsistä hänen saatuaan tietää, että hän ei yrityksestä huolimatta tullut hyväksytyksi poliisikouluun. Nuori nainen menetti itsevarmuutensa ja turrutti tunteensa ruoalla, ja lyhyessä ajassa naisen paino nousi yli 110 kiloon.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vuonna 2014 lontoolaisnainen päätti muuttaa elämänsä suunnan ja ryhtyi noudattamaan hyvin rajoittavaa dieettiä, jonka ansiosta hän laihtui peräti kolmekymmentä kiloa ja pääsi tavoitteeseensa, vaatekokoon 36. Toisin kuin hän luuli, hoikkuus ei tehnyt hänestä automaattisesti onnellista. Nopea painonpudotus ja pelko painon nousemisesta takaisin saivat Chiran rajoittamaan elämäänsä entisestään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kun painoni oli alhaisimmillaan, kaikki kertoivat, kuinka hyvältä näytin. Minusta ei kuitenkaan tuntunut siltä. Tunsin oloni huonoksi suurimman osan ajasta enkä halunnut katsoa peiliin ja nähdä selluliittejani, raskausarpiani ja roikkuvia rintojani, Chira kertoo

Nyt, kaksi vaatekokoa isompani, Chiran mukaan hänen vartalonsa on juuri sellainen, kun haluaa sen olevan; vahva, terve ja onnellinen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olin aina ajatellut, että hoikkuus tekisi minut onnelliseksi, mutta kun pääsin sinne, se ei tapahtunutkaan. Olen ymmärtänyt, että onnellisuus on jotain, joka ei ole riippuvainen sen koosta. Niin kauan, kun pidän kehoni terveenä ja vahvana, olen voittaja.

Chira jakaa nyt astetta erilaisempaa muodonmuutostaan Instagramissa motivoidakseen kaikkia naisia rakastamaan kurvejaan ja tuntemaan olonsa itsevarmaksi juuri sellaisena kuin kukin on. Lisäksi itsevarmuus, ei hoikkuus, on naisen mukaan asia, joka saa vaatteet näyttämään hyviltä päälläsi.

Lähde: Dailymail 

***

1:32

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.