Mainos

Ensitreffit-Tanjalle sataa sympatiaa – katsojien karut kokemukset arvostelusta

Ensitreffit-Ronin ulkonäkökommentit saivat kävijät kertomaan omista kokemuksistaan. Yli puolet kyselyyn vastanneista koki joskus olleensa kumppaninsa silmissä vääränlainen.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeisimmässä jaksossa Roni kertoi Tanjalle tämän olevan hyvin erilainen kuin miehen aiemmat kumppanit.

Tanja pahoitti asiasta mielensä ja koki olevansa Ronin silmissä vääränlainen.

Kysyimme Ensitreffit alttarilla -ohjelmasivujen kävijöiltä, ovatko he tunteneet olevansa vääränlaisia kumppaninsa silmissä.

Kysely keräsi kaikkiaan 2616 vastausta. Vastaajista yli puolet, 62 prosenttia, ilmoitti kokeneensa itsensä väärännäköiseksi kumppaninsa silmissä.  

Kokosimme vastaajien parhaat kommentit:

– Mies on huomauttanut useastikin, että eikö kannattaisi lopettaa lihominen ja lähtee lenkille. Arvatkaapa, lähdenkö? Mitä enemmän asiasta huomauttaa, sitä varmemmin en lähde, nimimerkki äippä toteaa.

– Jatkuvaa ruokavalion ja syömisen tarkkailua, meikata piti myös kauppareissulle, Kati muistelee.

– Olin kumppanin kanssa kaupassa, kun hän huomasi siellä tuttunsa. Hän käski minun jäädä odottamaan, kun hän kävi morjestamassa tuttuaan. Jäin käytävälle yksin seisomaan hölmistyneenä, en ilmeisesti ollut sopivannäköinen esiteltäväksi 40 avioliitovuoden jälkeen. Kyllä otti luonnolle, nimimerkki mutsi toteaa.

– Väheksymistä, kadulla kulkemista peräkkäin, arvostelua, vastaantulijoihin vertaamista, nimimerkki RK luettelee kokemuksiaan.

– Sairauteni vuoksi lihoin. Nyt koen että, mieheni häpeää liikkua kanssani. Hän on komea, urheilullinen mies, pampula olen vieressä, nimimerkki pampula harmittelee.

– Kumppani aika avoimesti joskus kertoi ihannekumppanistaan, joka olisi tumma, siro, pienirintainen ja urheilullinen. Itse olen vaalea ja iso rintainen. Myöskin, kun lihoin uuden lääkkeen vaikutuksesta, sain siitä suoraa palautetta, mikä tuntui tosi pahalta. Välillä on vaivannut paljonkin, etten ole mieheni ihannenainen. Toisaalta, ei ole hänkään ole minun ihannemieheni ulkoisesti, mutta en ole hänen tapaansa sitä hänelle kertonut. Nykyään hänellä on jo vyötäröllä pötsi, joten koen, ettei hänellä ole varaa enää sanoakaan mitään, nimimerkki N29+M32 kirjoittaa. 

Katso videolta Tanjan ja Ronin tunnelmia! 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21! 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.