Mainos

Ensitreffit-Roni ulkonäkökriteereistään: ”Kaduttaa, että sanoin siitä Tanjalle”

Ensitreffit alttarilla -ohjelman Roni myöntää, ettei ollut järkevää pahoittaa Tanjan mieltä kommenteilla entisten tyttöystävien kurveista. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeisimmässä jaksossa Roni ja Tanja selvittelivät, ovatko he rakastavaisia, vai vain kavereita. Roni kertoi Tanjalle, ettei tuntenut vetoa vaimoaan kohtaan, mikä luonnollisesti pahoitti Tanjan mielen.

Ronin mukaan hänen entiset tyttöystävänsä ovat olleet hyvin erilaisia Tanjaan verrattuna.

– Aikaisemmat ovat olleet tosi paljon rauhallisempia kuin Tanja. Tykkään siitä, että osaa löytää asioista positiivista ja ottaa rennosti. Että kaikki ei ole niin tiukkaa aina, Roni kuvailee.

– Tuntuu, että Tanja stressasi asioista tosi paljon. Aiemmat tyttöystäväni ovat olleet samanlaisia kuin minä, etteivät stressaa kauheasti, mies jatkaa.

Myös samanlaiset vapaa-ajanmieltymykset ovat Ronin mukaan tärkeitä.

– Haluaisin voida lähteä kumppanin kanssa välillä viinilasilliselle, tai ulos syömään ja muutamalle. Mutta Tanja ei halunnut sellaista, ja tuntui, että olemme aika erilaisia, Roni kertoo.

"En ole ikinä ennen tapaillut hoikkaa tyttöä"

Tanja poikkesi Ronin aiemmista naisystävistä myös ulkonäkönsä puolesta.

– Aiemmat ovat olleet vaaleahiuksia ja kurvikkaampia, ja kyllä se tietenkin miellyttää silmää. En ole ikinä ennen tapaillut hoikkaa tyttöä, Roni sanoo.

– En tarkoita, että pitäisi olla isotissinen, mutta näillä edellisillä on ollut vähän kurveja, mies täydentää.

Ronin mukaan Tanjan tummat hiukset, tai hoikka vartalo eivät kuitenkaan olleet hänelle kolaus. Mies myöntääkin, että lopulta kurveilla ei ole hänelle niin paljon väliä.

– Mainitsin Tanjalle, että hän on erilainen kuin aiemmat tyttöystäväni, mutta sen takia lähdinkin tähän mukaan, että näkisin asioita vähän toiselta kannalta, mies miettii.

– Ulkonäön pitää miellyttää jonkin verran, mutta kyllä luonne on tärkein. Että pystyy olemaan toisen kanssa oma itsensä, hän jatkaa.

Roni myöntääkin, että aiempien tyttöystävien kurveista puhuminen ei välttämättä ollut kovin järkevää.

– Kaduttaa, että sanoin siitä Tanjalle. Sanoin asian ihan väärällä tavalla. Sanoin hänelle ulkonäköasiasta, vaikka mikään ei loppupeleissä johtunut siitä, vaan ennemminkin Tanjan luonne vain oli niin erilainen kuin mihin olin tottunut. 

Katso videolta Ronin ja Tanjan mietteitä suhteensa tilasta! 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21! 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.