Ensitreffit-Pian kauhunhetket – puoliso onnettomuudessa: "Hänet löydettiin tajuttomana"

Suomen Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä kaudella nähty Pia kertoo dramaattisista tapahtumista blogissaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu bloggaaja kertoo säikähtäneensä toden teolla, kun tämän avopuoliso joutui pyöräilyonnettomuuteen alkusyksystä.

Pia kertoo tulleensa kotiin ja hämmästyneensä nähdessään, ettei kotona ollut valoja eikä puolison pyörää näkynyt missään. Hän laittoi miehelleen viestin kysyäkseen, missä tämä on.

– Parin minuutin kuluttua puhelin soi. Toisessa päässä oli tuntematon henkilö, joka kertoi mieheni kaatuneen pyörällä. Tämä ohikulkija oli löytänyt hänet makaamassa tieltä tajuttomana. Sydämeni löi tyhjää. Onnettomuuspaikka oli lähellä, eikä ambulanssi ollut vielä ehtinyt paikalle. En tiedä olenko koskaan polkenut niin lujaa, Pia kirjoittaa.

– Jalkakäytävällä istui shokissa oleva mies. Muisti pätki, eikä kukaan osannut sanoa, mitä oli tapahtunut. Ambulanssi saapui ja vei miehen mennessään. Minä talutin vääntyneen pyörän kotiin ja jäin sydän syrjällään odottamaan soittoa sairaalasta.

Pari selvisi tilanteesta lopulta pelkällä säikähdyksellä. Pia kiittelee tekstissään etenkin sitä, että puoliso käytti kypärää.

Voit lukea kirjoituksen kokonaisuudessaan täältä

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin kello 21!

Lue myös:

    Uusimmat