Mainos

Ensitreffit-Pia kirjoittaa avoimesti kauneusvirheistään: ”Hän rakastaa minua sellaisena kun olen”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta muistettava Pia kirjoittaa tuoreessa blogitekstissään siitä, miten hän on käsitellyt ulkonäköpaineita.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä kaudella Pia meni naimisiin Jussin kanssa. Loppujen lopuksi pari päätyi kuitenkin eroon, mutta pari on pysynyt ystävinä.

Nyt Pia on jo reilun vuoden ajan heilastellut uuden rakkaan kanssa. Tuoreessa blogikirjoituksessaan Pia kirjoittaa kauniisti siitä, miten onnellinen hän saa olla puolison hyväksyessä hänet ”juuri sellaisena kuin olen”.

Kirjoituksessaan Pia kertoo viihtyvänsä meikittä luonnonlapsena, mutta kokeneensa elämänsä aikana yleistä arvostelua ulkonäöstä. Iän myötä hän on muuttunut itselleen armolliseksi.

Vielä kolme vuotta sitten Pia oli haaveillut siitä, että joku ihana mies ottaisi hänet juuri sellaisena kun hän olisi. Nyt Pia kirjoittaa kauniisti onnesta, joka häntä on kohdannut.

– Olen onnekas, sillä kohtasin myöhemmin juuri sellaisen ihmisen. Miehen, joka rakastaa minua hyllyvästä päärynäpyllystä, eriparirinnoista ja pömppövatsasta huolimatta. Joka saattaa sanoa, että ripsivärin lisääminen on tarpeetonta, sillä hän tykkää silmistäni ilmankin. Joka silittää sänkisääriäni eikä huomauttele pitkäksi venähtäneestä juurikasvusta. Joka kunnioittaa sitä kuka olen ja mistä tulen, arvostaa tekemisiäni ja hyväksyy ärsyttävimmätkin luonteenpiirteeni. Joka valitsi minut, ja jonka minä valitsin. Kaikista eletyn elämän aiheuttamista kolhuista ja lommoista huolimatta – tai ehkä juuri siksi.

Lue Pian blogikirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla -sarjan kolmas kausi starttaa AVAlla 6.9.2016.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.