Mainos

Ensitreffit-pari viettää pian ensimmäistä vuosipäiväänsä: "En enää edes muista aikaa ennen Millaa"

Kimmon ja Millan rakkaustarina sai alkunsa vuosi sitten alttarilla. Pari tapasi toisensa ensimmäistä kertaa läheistensä edessä ja sanoivat toisilleen tahdon.

Viime kesänä tähän aikaan Milla ja Kimmo elivät jännittäviä aikoja. He eivät vielä tienneet toistensa olemassaolosta vielä mitään. He tiesivät vain olevansa mukana ohjelmassa ja menevänsä pian naimisiin täysin tuntemattoman ihmisen kanssa.

– Olen huomannut, että kevät on tuonut vahvasti kaikki muistot viime vuodesta mieleeni. Vuosi sitten näihin aikoihin olin saanut tietää, että minulle on löytynyt match. Mietin silloin paljon sitä, kuka minua tulee vastaan alttarille. Se oli melkoista tunteiden ja ajatusten vuoristorataa. En tiennyt lainkaan, mitä tuleman pitää. Olemme myös Millan kanssa yhdessä muistelleet hääpäiväämme. Tuntuu, että vuosi on mennyt nopeasti, mutta toisaalta en edes muista aikaa ennen Millaa, sanoo Kimmo. 

Helsingin Tapanilassa asuvien Millan ja Kimmon ihastus toisiaan kohtaan muuttui rakkaudeksi kunnolla vasta, kun kamerat sammuivat ja kuvausryhmä poistui parin kotoa.

– Jotenkin koen, että osasimme ottaa kuvausten jälkeen vähän rennommin. Kun viimeiset kuvaukset olivat ohi, tuli paljon vapautuneempi fiilis. Ei tarvinnut jännittää kameroita, Kimmo sanoo.

Milla ja Kimmo tekivät päätöksen yhteen jäämisestä ohjelman viimeisessä jaksossa. Sen jälkeen asiat ovat pyörineet omalla painollaan. Milla aloitti uudessa työssään lentoemäntänä. Molempien vuorotyön vuoksi pari ei ehdi näkemään päivittäin, mutta kun he näkevät toisensa, ottavat he yhteisestä ajasta kaiken irti.

– Meillä on onneksi ollut riittävästi myös yhteistä aikaa. Silloin, kun olemme molemmat kotona, teemme yhdessä paljon juttuja. Olemme oppineet arvostamaan yhteistä aikaa ihan eri tavalla.

Pariskunnan arki on ollut tasaista, mutta se sopii rauhalliselle parille. He eivät vaadi liikoja yhteiseltä ajalta, riitää kun toinen on läsnä.

– Yleensä teemme yhdessä ruokaa tai käymme syömässä. Olemme myös yrittäneet käydä yhdessä salilla aina silloin tällöin. Riitoja on tullut yllättävän vähän, mutta yleensä niitä syntyy pienistä arkisista jutuista. Emme kumpikaan tykkää olla riidoissa, joten sovimme ne aika nopeasti.

Milla ja Kimmo juhlistavat pian vuosipäiväänsä. Pariskunta matkustaa yhdessä Tallinnaan.

– Menemme laivalla sinne ja vietämme hotellissa yhden yön. Syömme ja juomme hyvin ja nautimme toistemme seurasta, Kimmo sanoo.

Ensitreffit alttarilla neljäs kausi syksyllä AVAlla!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.