Mainos

Ensitreffit-asiantuntija paljastaa taustat – parien muodostamisessa erimielisyyksiä

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijat ovat kukin oman alansa asiantuntijoita. Kolmikko ei selvinnytkään parien muodostamisesta ilman erimielisyyksiä.

Ensitreffit alttarilla -sarjan kolmannella tuotantokaudella asiantuntijoina toimivat psykologi Tony Dunderfelt, logoterapeutti Elina Tanskanen sekä teologi ja rakkausasiantuntija Jason Lepojärvi.

Asiantuntijoilla oli vastuullinen tehtävä löytää kolme parhaiten yhteensopivaa paria. Ohjelmassa asiantuntijoien valitsemat parit menevät naimisiin ensitapaamisella. Vaikka ehdokkaita oli todella runsaasti, tehtävä ei ollut helppo.

– Asiantuntijoilla oli eri näkemyksiä, mikä on luonnollista. Mutta loppuen lopuksi päädyttiin vääjämättä näihin eikä mitenkään muuten oikein voisi olla, Dunderfelt kertoo MTV.fille.

Myös Elina Tanskanen myöntää, että yksimielisyyden löytäminen ei ollut itsestäänselvyys.

– Ehdottomasti meillä oli erimielisyyksiä. Me kaikki painotimme eri asioita. Meidän asiantuntevuudet täydensivät toisiaan, Tanskanen kertoo.

– Monen ihmisen kohdalla tuli sitä, että en vielä voi allekirjoittaa tätä, vaan tarvitsen lisätietoa. Kaivettiin lisää yksityiskohtia ja käytimme  omia menetelmiämme lisätietojen saamiseksi. Yksi saattoi vastustaa ja vaatia lisätutkimuksia, logoterapeutti muistelee.

"Valintaprosessi oli aikamoinen"

Tanskanen näki myös yhden parin hyvinkin potentiaalisena, ja otti asiakseen saada juuri heidät yhteen ja mukaan ohjelmaan.

– Siellä oli yksi pari, jota minä ryhdyin oikein markkinoimaan Jasonille ja Tonille. He olivat aluksi että "Ok, katsellaan", Tanskanen nauraa.

Toisilleen mahdollisimman hyvin sopivien ihmisten löytäminen vaati monitasoista pohdintaa ja päiväkausien työn.

– Meidän valintaprosessi oli aikamoinen. Aikaa meni viikkokausia, kun me tätä vatuloitiin, Tanskanen myöntää.

– Valintavaihe oli ehdottomasti haastavampi kuin parien neuvominen ja ohjaaminen heidän avioiduttuaan. Se oli vaikeampi sen takia, että minun ei ollut vaikea lähteä ohjelmana mukaan, mutta en voisi katsoa itseäni peilistä, jos olisin tehnyt valinnut kevyin perustein. Se olisi hirvittävä ajatus! Amorin apuri tunnustaa.

Mikä askarruttaa mieltä seksissä ja rakkaudessa? Suuri seksikeskustelu MTV.fissä 24.8.2016 klo 13.00

Katsomo-video ei ole saatavilla

MTV.fi järjestää keskiviikona 24.8 suuren seksikeskustelun! Suorassa nettilähetyksessä Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudet asiantuntijat Tony Dunderfelt ja Elina Tanskanen vastaavat lukijoiden lähettämiin kysymyksiin.

ENSITREFFIT ALTTARILLA starttaa AVAlla 6.9.2016 klo 21.00!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.