Mainos

Ensitreffit-asiantuntija paljastaa: Löysin mieheni sokkotreffeillä

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uusi asiantuntija Elina Tanskanen löysi nykyisen miehensä sokkotreffien kautta.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa tulevalla kaudella asiantuntijavinkkejään jakava erityistason seksuaali- ja logoterapeutti Elina Tanskanen tietää, että toisinaan kannattaa luottaa toisten ihmisten arviointikykyyn myös kumppanin valinnassa.

Tanskanen nimittäin tapasi nykyisen miehensä siten, että kummankin työkaverit yllyttivät heitä menemään keskenään sokkotreffeille, koska kokivat, että heistä voisi tulla hyvä pari.

Tanskanen suostui lopulta lähinnä päästäkseen kuulemasta jatkuvaa muistuttelua aiheesta. Hän tapasi työkaverinsa hehkuttaman miehen ja rakastui. Niin rakastui mieskin. Nykyään he ovat naimisissa ja heillä on kaksi lasta.

– Olen siis tavallaan todiste siitä, että joskus toiset ihmiset voivat nähdä selkeämmin jotain sellaista, jolle on itse suorastaan sokea.

– Olen miettinyt oman suhteeni alkuvaiheita ja omia silloisia tunnereaktioitani paljonkin parien valintavaiheessa. Sokkotreffeissäkin kun on se tietty paine, ettei voida noin muuten vain vaivihkaa tehdä tuttavuutta. Pääsimme kuitenkin tuosta alkuvaiheesta yli aika nopeasti, Tanskanen toteaa.

Ensitreffit alttarilla - ohjelman kolmas kausi alkaa AVAlla syksyllä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.