Mainos

Ensitreffit-asiantuntija onnittelee hääpäivää viettäviä pareja: Vuosi sitten pureskelin kynsiäni

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntija Maaret Kallio onnittelee ensimmäistä hääpäiväänsä viettäviä pareja blogissaan.

Tasan vuosi sitten avioituneet Ensitreffit alttarilla -parit viettävät ensimmäistä hääpäiväänsä tänään 15.6.

Yksi ohjelman asiantuntijoista, psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallio oli mukana saattamassa yhteen Esaa ja Violaa, Ollia ja Miiaa sekä Jussia ja Piaa.

Nyt, parien ensimmäisen hääpäivän kunniaksi, Maaret Kallio julkaisi blogissaan koskettavan kirjoituksen, jossa hän muistelee vuoden takaista päivää.

– Vuosi sitten tähän aikaan pureskelin kynsiäni. Oli kuuma ja aurinkoinen sunnuntai, sinällään aivan tavallinen kesäpäivä. Mieleni täyttyi kuitenkin kuudesta rohkeasta ihmisestä, joille päivä oli aivan poikkeuksellinen. Kuudesta ihmisestä, jotka olivat luottaneet minuun ja kollegoihini käsittämättömän paljon, Kallio kirjoittaa.

– Tänään toivotan teille kuudelle lämpimästi onnea, ensimmäisenä vuosipäivänänne, asiantuntija toivottelee.

Blogissaan Maaret Kallio kiittelee kolmea rohkeaa paria uskalluksestaan lähteä jännittävälle matkalle Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan.

Vaikka yksi pareista, Pia ja Jussi, päätyi eroon ennen ensimmäistä hääpäivää, veikkaa Kallio päivän olevan merkityksellinen myös heille.

– Jussi ja Pia, teille se ei merkitse toisen aviovuoden alkamista yhdessä, mutta uskon, että päivä merkitsee teille silti valtavan paljon. Te olitte esimerkillisiä erossanne: kunnioititte yhteistä matkaanne, juhlitte eroanne yhdessä ja säilyitte ystävinä, Kallio kirjoittaa.

Odotatko jo uutta Ensitreffit alttarilla -kautta? Uusi kausi käynnistyy AVAlla syksyllä!

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.