Ensitreffit alttarilla -Viola: Esan asunto ei tuntunut omalta

Esan ja Violan elämä Esan pienessä asunnossa sujui hyvin, vaikka pieni yksiö ei tuntunutkaan Violasta kodilta.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa seurataan, kuinka yhteiselo sujuu Esalta ja Violalta, Pialta ja Jussilta sekä Miialta ja Ollilta.

Toisiinsa heti ensinäkemältä ihastuneet Esa ja Viola löivät hynttyyt yhteen ja pistivät suhteensa heti koetukselle, kun Viola muutti koiransa kanssa Esan pieneen, alle 30 neliön yksiöön.

Vaikka Esa teki parhaansa toivottaakseen Violan tervetulleeksi asuntoonsa, tunsi Viola alkuun itsensä vieraaksi miehen asunnossa.

– Asunto ei tuntunut omalta. Minulla oli koko ajan sellainen olo, että asuin Esan asunnossa. Missään vaiheessa ei tullut sellaista oloa, että tämä on nyt meidän kämppä, Viola kuvailee.

– Minulla ei ollut omia asioita tai tavaroita siellä, vaan olin ihan kokonaan toisen nurkissa. En tiennyt yhtään, missä mikäkin asia on, nainen jatkaa.

”Esa teki kaikesta tosi helppoa”

Vaikka Viola ei kotiutunutkaan täysin Esan asuntoon, osoittautui kaksikon yhdessä asuminen lopulta hyvin helpoksi.

– Kaikki solahti paikoilleen ja onnistui hienosti. Sanoin Violalle heti alkuun, että ihan mitä vain hän tarvitsee, niin hän voi sanoa minulle heti, Esa kertoo.

– Kummallakaan ei ollut mitään ehdottomuuksia, ja kumpikin lähti luonnostaan joustamaan toisen mukaan, mies kertoo.

Samoilla linjoilla on tuore vaimo Viola.

– Annoimme toisillemme tilaa olla, eikä yhdessä asumisesta tullut missään vaiheessa ahdistavaa. Esa otti minut tosi hyvin vastaan ja sanoi, että saisin tuoda sinne enemmänkin omia tavaroitani.

– Meillä oli hauskaa, kun olimme yhdessä, ja Esa teki kaikesta tosi helppoa. Siitä täytyy antaa pisteet hänelle.

Tuore aviopari yritti käyttää yhteisen ajan mahdollisimman hyvin ja tehdä elämästä helppoa toisilleen.

– Emme halunneet kinastella pienistä asioita, vaan keskittyä tutustumiseen ja meidän välisen suhteen luomiseen, Viola kertoo. 

– Luulen, että molemmat teimme parhaamme, ettemme alkaneet nalkuttaa pienistä asioista, kuten roskien lajittelusta, tai muista hölmöistä asioista, hän jatkaa.

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Lue myös:

    Uusimmat