Mainos

Ensitreffit alttarilla -Tanja: ”En voisi olla sohvaperunan kanssa”

Ensitreffit alttarilla -ohjelman Tanja kertoo, että miehen ulkonäkö on hänelle toissijainen seikka. Mutta sporttinen miehen pitää olla!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeisimmässä jaksossa Tanja ja Roni selvittelivät suhteensa tilaa. Ronin mukaan intohimon liekki vielä odotteli syttymistään ja mies tunti parin suhteen olevan ennemminkin kaverillinen.

Roni kertoi Tanjalle, että hänen entiset naisystävänsä olivat olleet vaaleita ja kurvikkaita, mikä sai Tanjan tuntemaan olonsa vääränlaiseksi Ronin silmissä.

Tanja myöntää hänellä itselläänkin varmasti olleen odotuksia aviomiestä kohtaan. Pinnalliset ajatukset miehen ulkonäöstä eivät kuitenkaan olleet Tanjalle parisuhteen kannalta relevantteja.

– Saatan katsoa vaikkapa jotain mainoksen miestä, että onpa komea. En kuitenkaan ikinä ole ajatellut niin, että kumppanin pitäisi olla juuri sen ja sen näköinen, Tanja kertoo.

– Joku hiustenväri on minulle aivan yksi hailea. Minulla ei ole sellaisia selviä ulkonäkökriteereitä, että miehen pitäisi olla vaikkapa tumma ja pitkä, hän toteaa.

"Ronihan on komea mies"

Yksi kriteeri Tanjallakin kuitenkin on.

– Ainoastaan ehkä sporttisuus on minulle sellainen ominaisuus, joka miehellä pitää olla, sillä oma elämäntapani on sellainen. En voisi elää minkään sohvaperunan kanssa, koska minulla itselläni on niin terveelliset elämäntavat, nainen kertoo.

– Vaikka en itsekään ole niin hyvässä kunnossa kuin voisi olla, ajattelen, että fyysistä vetovoimaa kehittyy ehkä enemmän, jos kumppani on ulkoisesti sellainen, joka miellyttää silmää, hän jatkaa.

Ulkonäköodotuksista puhuttaessa Tanja kertoo jaksossa ajatelleensa, että Roni olisi ollut vieläkin sporttisempi. Nainen kuitenkin toteaa mahan koon olevan lopulta toissijainen seikka.

– Ronihan on komea mies, enkä missään vaiheessa ajatellut, että joku asia hänen vartalossaan olisi häirinnyt minua. Ennemmin ajattelin, että haluan tutustua Roniin ihmisenä ja katsoa, tuleeko syvempiä tunteita. Kun niitä tulee, on yksi hailea, onko miehellä vatsaa vai ei. En ole niin pinnallinen, Tanja toteaa.

– Jos miehen luonne on sellainen, että se kiinnostaa, niin siinä vaiheessa myös ulkonäkö alkaa viehättää enemmän, nainen tietää. 

Katso videolta Tanjan ja Ronin mietteitä ulkonäön merkityksestä!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.