Mainos

Ensitreffit alttarilla -Pia nautti häämatkasta: Tuntui, että tästä voi tulla jotain

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Pia ja Jussi nauttivat häämatkastaan Pariisissa. Reissun aikana molempien usko suhteen tulevaisuutta kohtaan kasvoi.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeisimmässä jaksossa seurattiin juuri avioituneiden parien häämatkatunnelmia. Jaksossa nähtiin, kuinka vastanaineet Pia ja Jussi suuntasivat Pariisiin ensimmäiselle yhteiselle matkalleen.

Jussi kertoo olleensa innoissaan päästessään matkalle tuoreen vaimonsa kanssa.

– Häiden aikaan oli niin paljon hulinaa, että tuntui hyvältä päästä vaihtamaan maisemaa.

Tuoreen parin mukaan matka sujuikin mukavissa tunnelmissa.

– Ei voisi uskoa, miten hyvin matka menikin, kun lähtee lähes tuntemattoman ihmisen kanssa reissuun, Pia toteaa.  

– Reissussa voi hommat kärjistyä, mutta me emme saaneet mitään sen kummempaa riitaa aikaiseksi. Silloin ajattelin, että hyvinhän tämä menee, ja meillä synkkaa hyvin kemiat keskenään, Jussi komppaa.

Myös Pialla oli häämatkan aikana kova luotto tulevaisuuden suhteen.  

– Tuntui siltä, että, kyllä tästä voi tulla jotain. Liikuimme käsi kädessä, ja Jussi käveli käsi minun olallani. Siitä tuli minulle tosi turvallinen olo, ja tuntui, että minusta pidetään, tuore vaimo kuvailee.

– Vaikka tietysti kaikki oli silloin vielä alkutaivalta, eikä asioita uskaltanut ajatella pidemmälle. Mutta muistan miettineeni, että tässä hetkessä on hyvä olla. Matkalla oli hyvä fiilis, ja se antoi sellaisen olon, että tästä voi odottaa paljon enemmänkin, hän jatkaa.

”Meidän pitää puhua tosi paljon kaikesta”

Jussi myöntää ihastusten tunteiden heränneen parin Pariisin-matkan aikana.

– Häissä alkanut positiivinen vire jatkui matkan aikana. Pialla oli fiksut jutut, hän oli hauska, eikä ollut mikään tuppisuu. Hänellä oli huumorintajua ja hän naureskeli minun jutuilleni ja kertoi ihan hyviä juttuja itsekin, aviomies arvioi.

Häämatka kuluikin parin tutustuessa toisiinsa.

– Alussa tuntui, että haluan tietää mahdollisimman paljon tästä toisesta ihmisestä. Meillä molemmilla on sen verran kilsoja takana, että tarinaa ja historiaa kyllä riitti. Suu kävi, ja se oli hyvä, Jussi miettii.

– Sovimme heti alussa, että meidän pitää puhua tosi paljon kaikesta. Yritimme koko ajan pitää keskustelua yllä siitä, miltä tuntuu, hän jatkaa. 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.