Mainos

Ensitreffit alttarilla -Olli tuskaili häämatkalla: Mietin, tuleeko suhteesta mitään

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Olli ja Miia joutuivat häämatkallaan tenkkapoon eteen, kun Olli ei osannut vielä jäsennellä tunteitaan Miiaa ja koko avioliittoa kohtaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uusimassa jaksossa 20.1. nähtiin, kuinka vasta naimisiinmenneet Miia ja Olli suuntasivat Roomaan ensimmäiselle yhteiselle matkalle. Kyseessä oli samalla parin häämatka, jonka aikana testattiin suhdetta ensimmäistä kertaa.

– Matkan aikana huomasin, että Miia on herkkä ja hän ajattelee paljon. Hän selvästi osoitti enemmän kiinnostusta kuin minä. Itse en siinä vaiheessa vielä osannut sanoa, mihin suuntaan suhde oli menossa, kun mietin vielä sitä, tuleeko suhteesta ylipäätään mitään vai ei, Olli kuvailee.

– Kyseessä oli uusi ihminen, ja täysin uusi tilanne, eivätkä tunteet olleet vielä kerenneet mukaan tai heräämään. Itselläni oli vielä kovasti alkutunnustelu meneillään ja mietin, että mikä on homman nimi, tuore aviomies jatkaa.

Tilannetta helpotti se, että epätietoisuudesta huolimatta aviopari puhui asiasta keskenään.

 – Miia selvästi vaivasi se, että minä en oikein tiennyt vielä, mikä homman nimi oli.  Halusin olla Miialle rehellinen alusta asti, etten vain antaisi toiselle väärää kuvaa siitä, mitä todella ajattelin, Olli kertoo.

Tilanne oli kurja Miialle, joka oli lähtenyt häämatkalla positiivisen mielin ja halusi suhteen toimivan.

– Olihan se ikävää, kun Olli sanoi heti ensimmäisenä iltana, ettei hän vielä edes tiennyt, onko hän kiinnostunut, vai ei. Mietin, että taas sama juttu, että mies ei tiedä, kiinnostaako. Samanlaisia juttuja on ollut aikaisemminkin, ja se varjosti häämatkaa, tuore vaimo muistelee.

– Itse olin kuitenkin lähtenyt tosissaan mukaan, ja harmitti, että toinen ei vain tiennyt. Olen aina ollut sitä mieltä, että kyllä ihmisen pitää tietää, kiinnostaako vai ei, hän jatkaa. 

"Toiset tarvitsevat enemmän aikaa miettiä asioita"

Vaikka häämatka ei vielä tuonut Ollille mukanaan vahvoja tuntemuksia parin tulevaisuuden suhteen, kertoo mies odotelleensa lähitulevaisuudessa siintävää yhteen muuttoa positiivisin mielin.

– Halusin odottaa sitä, että muutamme yhteen, ja nähdä, miten arki lähtee sujumaan. Halusin edetä ihan oman ajatusmaailman mukaan ja katsoa, millaiseksi tilanne kehittyisi, mies kuvailee.

Miiakin päätti rauhoittaa mielensä ja antaa Ollille aikaa jäsennellä ajatuksiaan.

– En ehkä vain osannut aluksi antaa toiselle aikaa, enkä ymmärtänyt sitä, että kaikki eivät vain ole samanlaisia, ja toiset tarvitsevat enemmän aikaa miettiä asioita. 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.