Mainos

Ensitreffit alttarilla -Miia yhteen muutosta: Siitä ei tulisi helppoa

Ensitreffit alttarilla -pari Miia ja Olli muuttivat yhteen epävarmoissa tunnelmissa, kun Olli vielä puntaroi tunteitaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneiden Ollin ja Miian välillä oli säpinää heti ensihetkistä alkaen. Suhteen nopea eteneminen sai kuitenkin Ollin pään pyörälle, ja häämatkan aikana Olli puntaroi kovasti tunteitaan.

Miia moiset epäröinnit harmittivat, sillä nainen oli jo aiempien kokemusten perusteella kyllästynyt miesten jahkailuun. Ollin ja Miian yhteen muutto sujuikin epävarmoissa tunnelmissa.

– Minulla oli toiveita, että suhteesta kuitenkin tulee jotain. Meillä meni muuten tosi hyvin, kunhan ei vain puhuttu tunneasioista, Miia kertoo.

– Olin sitoutunut ohjelmaan ja siihen, että asumme 5 viikkoa yhdessä. Tiesin kuitenkin, ettei siitä tulisi helppoa, lähtökohta kun oli se, että toinen ei edes tiennyt, onko hän kiinnostunut, tuore vaimo miettii.

Olli jätti oman kotinsa Jyväskylässä, Miia puolestaan muutti parin yhteiseen kotiin kimppakämpästä. Olli ja Miia saivat yhteisen pikkukodin Helsingistä, eikä kumpikaan joutunut toisen kotiin altavastaajan asemiin.

– Se oli varmaan hyvä, että molemmilla oli samanlaiset lähtökohdat, että toinen ei joutunut niin sanotusti päästämään toista omalle alueelleen, Olli miettii.

”Olli on niin huomaavainen”

Vastanaineiden yhteinen arki sujuikin lopulta yllättävän hyvin.

– Molemmat otimme vastuuta kotona: siivosimme yhdessä ja kävimme koiran kanssa ulkona. Teimme molemmat ruokaa, eikä normaaliarjen kanssa ollut mitään ongelmia, Olli kuivailee.

– Ja mitä enemmän olimme yhdessä, sitä enemmän opimme tuntemaan toisiamme, mies jatkaa.

Myös Miia nautti yhdessä vietetystä kesästä.

– Melko usein oli niin, että kun minä tulin töistä kotiin, niin Ollilla oli siellä jo ruoka valmiina odottamassa. Se oli kivaa! Olli on niin huomaavainen ihminen ja ymmärsi, että minulla oli rankat ja pitkät työvuorot, tuore vaimo kiittelee.  

Katso koko jakso: 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.