Mainos

Ensitreffit alttarilla -Esa ihastui ensisilmäyksellä: Tulipas sieltä tyrmäävän upea ihminen

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Esa ja Viola ihastuivat toisiinsa heti ensisilmäyksellä. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa nähtiin, kuinka asiantuntijoiden yhteen saattamat Esa ja Viola näkivät toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla, avioliiton kynnyksellä.

Viola myöntää olleensa paniikissa ennen alttarille astelemista.

– Jännitin niin paljon, että mietin, että pökerrynkö. Sitten ovet avattiin ja minun piti kävellä alttarille. Täytyy myöntää, että se oli elämäni pelottavin hetki. Olin niin paniikissa kuin vain voi olla, morsian muistelee.

– Ensimmäisten metrien ajan vain keskityin siihen, että pääsin alttarille, sillä jalkani tärisivät niin paljon, hän kertoo.

Vasta, kun Viola oli turvallisesti sulhasensa rinnalla, oli aika huokaista.

– Katsoin Esaa ja hän heti hymyili minulle ihanan lämpimästi. Muistan tosi tarkasti, että hänellä oli tosi iloinen katse. Kun näin sen, rauhoituin jo vähän. Juuri katse oli sellainen asia, jota olin kuvaillut haastatteluissakin toisen tärkeimmäksi ulkoiseksi piirteeksi.

"Olin positiivisella tavalla järkyttynyt"

Myös Esa muistaa selvästi ensikohtaamisensa Violan kanssa. Morsiamen näkeminen sai Esassa välittömästi aikaan ihastumisen tunteita.

– Se oli sekoitus valtavaa helpotusta ja ihastuneisuutta. Olin positiivisella tavalla järkyttynyt, että tulipas sieltä tyrmäävän upea ihminen, mies muistelee.

– Oli ihana huomata, että Viola oli yhtä hermostuneen oloinen kuin minäkin. Tuntui, että samat tunteet, joita minulla oli, kuten helpottuneisuus ja ilahtuminen siitä toisesta, näkyivät myös Violassa. Tunsin, etten ollut siinä tilanteessa yksin, hän jatkaa.  

Myös Viola myöntää kokeneensa ihastumisen tunteita jo heti hääpäivänä, vaikkei heti osannutkaan pukea tunteitaan sanoiksi.

– Hääpäivänä minulle tuli jo tosi vahva ihastumisen tunne, mutta en oikein uskaltanut näyttää sitä vielä tuona päivänä, morsian miettii.

– En nimittäin ollut lainkaan tottunut niin avoimeen miestyyppiin kuin Esa, ja omat ihmissuhdekokemukset, varsinkin ne negatiiviset, vaikuttivat vielä tuossa vaiheessa siihen, miten uskalsi avautua, hän jatkaa. 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.