Ensitreffit alttarilla -asiantuntija Tanjasta ja Ronista: ”Pohjaa fyysiseen kohtaamiseen”

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijaraati paiski kovasti hommia saattaakseen yhteen toisilleen sopivat sinkut. Edelliskauden tapaan syntyi asiantuntijoiden käsissä kolme unelmaparia. Yksi pareista on Tanja ja Roni. 

Psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallion mukaan Tanjassa ja Ronissa oli paljon ilmeistä yhteensopivuutta.

– Heidän elämäntavat ja arkiset elämänarvot olivat hyvin samanlaisia, tähän liittyy heidän kohdallaan esimerkiksi liikunta ja hyvinvointi, hän toteaa.

Myös pastori Kari Kanalan mukaan parin liikunnallisuus tarjosi hyvät lähtökohdat parisuhteelle.

– Heillä on hauska yhteinen työtausta, sillä molemmilla on hierojantaidot. Se tarjoaa pohjaa fyysiseen tekemiseen ja fyysiseen kohtaamiseen, Kanala arvioi.

Lisäksi asiantuntijat ennakoivat Tanjan ja Ronin huumorintajun kohtaavan hyvin.

– Tutkimuksissa korostuu, että leikkisä, huumoririkas kumppani koetaan hyvin viehättävänä. Se on hyvin liimaava tekijä parisuhteessa, ja ennakoimme, että tämä voisi tapahtua erityisesti heidän kohdallaan, Maaret Kallio kertoo.

Kari Kanala puolestaan kiinnitti huomiota myös parin osapuolista löytyvään rauhaan.

– Heissä molemmissa on myös rauhallista, hiljaista oloa ja ajattelin, että he varmasti kestävät hyvin myös hiljaisia hetkiä keskenään. On tärkeää, ettei kaikkia hetkiä täytä puheella, vaan kestää myös ne hiljaiset hetket, kun ei oikein tiedä, mitä sanoisi, mies toteaa. 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21!

Lue myös:

    Uusimmat