Ensimmäistä kertaa Rangers-paidassa kaukaloon hypännyt Kaapo Kakko avasi kesäsuunnitelmiaan – "Tämän viikon jälkeen on aika levätä"

4:19
Videolla Kaapo Kakon mietteitä NHL-varauksen jälkeen.

Kaapo Kakko on ollut viime viikkojen ajan melkoisessa pyörityksessä. 18-vuotias suomalainen pääsi maanantaina ensimmäistä kertaa jäälle uuden joukkueensa varusteissa, kun New York Rangersin kehitysleiri käynnistyi.

Rangers varasi Kakon NHL:n varaustilaisuuden toisena pelaajana. Varausta edeltänyt ja seurannut mediamyllerrys ei suinkaan päättynyt siihen, sillä Kakko on haluttu haastateltava myös New Yorkissa. Sunnuntaina ensimmäistä kertaa New Yorkiin saapunut Kakko pääsi heti kertomaan ensivaikutelmastaan median eteen.

– On hauskaa olla täällä. Kävelin eilen illalla kaupungilla, se oli niin iso ja hieno. Tiesin, että se on iso, mutta nyt näin sen, Kakko kuvailee ensikokemuksiaan kaupungista Rangersin videolla.

Kakko pääsi hetkeksi unohtamaan median huomion, kun Rangersin nuoret pelaajalupaukset pääsivät jäälle ensimmäistä kertaa tämän vuoden kehitysleirillä. Hyvillä mielin Rangers-logoa kantanut Kakko palasi jäälle kuukauden tauon jälkeen.

– Olin viimeksi jäällä MM-finaalissa, joten se ei tuntunut aivan normaalilta, Kakko kuvailee.

Kakon kausi on ollut täynnä jääkiekkoa. Yli 70 ottelua tällä kaudella pelannut suomalaistähti saa viimein huilata, kun Rangersin nuorten pelaajien kehitysleiri päättyy tämän viikon päätteeksi.

– Olen pelannut tällä kaudella tosi monta peliä, joten tämän viikon jälkeen on aika levätä. Matkustan tämän viikon jälkeen Suomeen, Kakko kertoo suunnitelmistaan.

Ansaitun lepotauon jälkeen alkaa kuitenkin kova työ kohti seuraavaa kautta ja edessä siintävää NHL-unelmaa. Kakko harjoittelee kesällä luultavasti muidenkin NHL:ssä pelaavien suomalaisten kanssa, tavoitteenaan vain yksi asia.

– Seuraava tavoitteeni on pelata ensi vuonna NHL:ssä. Siinä se, Kakko toteaa ytimekkäästi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja