Ensimmäiset kuvat Angelina Jolien uniikista hääpuvusta julki

Angelina Jolien ja Brad Pittin lapset osallistuivat äitinsä hääpuvun koristeluun.

Amerikkalaislehdet Hello Magazine ja People ovat saaneet yksinoikeudella luvan julkaista Angelina Jolien ja Brad Pittin hääkuvat.

Kuvat reilun viikon takaisista häistä julkaistaan lehtien seuraavissa numeroissa. Molemmat lehdet ovat kuitenkin jo julkaisseet internetsivuillaan tulevien häänumeroiden kannet, joista molemmissa Jolie on kuvattuna uniikissa Versacen hääpuvussaan.

Superuniikin puvusta tekevät sen takaosaa koristelevat perheen lasten tekemät taideteokset. Puvun suunnitteli ja toteutti Atelier Versacen räätälimestari Luigi Massi.

Katso kuvat puvusta edestä täältä ja takaa täältä.

Pitt puolestaan oli pukeutunut pukuun sekä pojiltaan lainaamaansa kravaattiin, sillä hän oli People-lehden mukaan unohtanut ottaa oman kravaatin mukaan.

Jolie ja Pitt vihittiin lauantaina 23. elokuuta yksinkertaisessa ja pienessä seremoniassa Château Miraval -kappelissa Corrensin kylässä Ranskassa, missä perheellä on vapaa-ajan asunto.

Häissä oli paikalla vain 20 vierasta, ja jokaisella Jolien ja Pittin kuudesta lapsesta oli erityistehtävä juhlassa. Vanhimmat pojat Maddox ja Pax saattoivat äitinsä alttarille. Zahara ja Vivienne toimivat kukkatyttöinä ja Shiloh ja Knox sormusten kantajina.

– Meille oli tärkeää, että päivä oli rento ja täynnä naurua. Se oli erityinen päivä, jonka halusimme jakaa lastemme kanssa, ja hyvin onnellinen hetki perheellemme, tuore aviopari kuvailee Peoplelle.

Lue myös:

    Uusimmat