Mainos

Ensimmäiset askeleet 2,5 vuoteen - Hyvinkään ammuskelussa haavoittunut poliisi kävelee

Kaksi ja puoli vuotta sitten Hyvinkään ammuskelussa vakavasti haavoittunut poliisi kertoo blogissaan käänteestä parempaan.

5. joulukuuta päivätyssä blogitekstissä hän kertoo pystyvänsä jo kävelemään. 

Se sitten viimein tapahtui! Toukokuun jälkeen en ole omin jaloin tullut tästä huoneesta ulos kävellyt. Nyt sitte päätin, että nyt mennään! Kävelin hurjat 15m ja kukaan, ei kukaan uskaltanut sanoa yhtään mitään. Molemmat fysioterapeuttit oli aivan hiljaa kulkiessaan mun vierellä niin myös hoitaja joka toi pyörätuolia takana. 

Naisen kärsimykset eivät vielä kuitenkaan ole ohi, sillä hän kirjoittaa joulun alla päivätyssä kirjoituksessaan kipujen olevan tuskallisia.

Voi hitto näitä kipuja! Pääsenkö näistä ikinä eroon. Jalka säryt on kestänyt nyt n.227 päivää. SIIS 227 PÄIVÄÄ... Ei hyvää päivää. Välillä miettii et millä tässä on menty eteen päin, pyhällä hengellä, vai oman sisun kautta. Kivut ei oo niinkään helpottaneet, mutta ehkä muuttaneet muotoaan. 

Toukokuussa 2012 Eero Hiltunen avasi tulen Hyvinkäällä väkijoukkoon. Hän surmasi kaksi henkilöä, ja lisäksi seitsemän henkilöä loukkaantui. Naispoliisi loukkaantui järeän hirvikiväärin luodista, joka osui häntä vatsaan.

Uusimmista blogikirjoituksista kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat

Kursivoidut kohdat ovat suoria lainauksia haavoittuneen poliisin blogista Bulletproof (suom. luodinkestävä). 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja