Ensimmäisen turnauksen yli vuoteen voittanut tennisässä sai kritiikkiä tympeästä ilmeestään palkintojenjaossa – kuittasi kommentit nauraen: "Olette surkeita"

Australialainen Nicholas Kyrgios voitti viikonloppuna Meksikon avoimissa ensimmäisen tennisturnauksensa yli vuoteen. Palkintojenjaosta kehkeytyi erikoinen soppa, kun australialaissivusto ihmetteli, miksi Kyrgios ei hymyillyt.

Kyrgios ei ollut voittanut tennisturnausta 14 kuukauteen, mutta nappasi Meksikon avointen voiton viikonloppuna. Hän kaatoi muun muassa suurnimet Rafael Nadalin ja Alexander Zverevin.

Australialaissivusto 10 daily julkaisi pian tennisässästä jutun ja kuvan, jossa hän nostaa turnauksen päärynän muotoista pokaalia naama peruslukemilla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sivusto arvuutteli onnettoman ilmeen johtuvan siitä, ettei melbournelaislähtöinen pelaaja pidä päärynöistä tai hymyilemisestä. Sen mukaan Kyrgios oli ainoastaan oma itsensä.

– Voita jotakin suurta ja ole iloinen. Tarina menee niin. Nick Kyrgios ei ole kuitenkaan kiinnostunut siitä, miten asioiden kuuluisi mennä.

Juttu keräsi ihmetteleviä kommentteja. Myös Kyrgios luki jutun ja nauroi asialle Twitterissä.

– Hahahahaahahahahahahahahahahahahahahahah australialainen toimittaja, mikään ei kai muutu. Te olette surkeita, tennisässä twiittasi nauruemojien kera.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Moni myös huomautti australialaismedialle kuvista, joissa Kyrgios itse asiassa hymyilee pokaali kädessään.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat