Mainos

Ensimmäinen oppilaitos sai ymäristösertifikaatin

Hyvinkään-Riihimäen aikuiskoulutuskeskus on ensimmäisenä oppilaitoksena maassamme saanut ympäristösertifikaatin. Oppilaitos sai samalla kertaa myös ISO 9001 -laatusertifikaatin.

Hyvinkään-Riihimäen aikuiskoulutuskeskus on monialainen oppilaitos, jonka koulutusaloihin on vuodesta 1993 kuulunut ympäristökoulutus. Tänä päivänä laitoksen ympäristönkoulutusyksikkö tunnetaan erityisesti ympäristöjärjestelmien kouluttajana. Ympäristöjärjestelmiin pohjautuvaa koulutusta tarjotaan sekä teollisille yrityksille että hotelleille ja kaupan alalle. Syksyllä alkoi uusin koulutusohjelma, jossa koulutetaan oppilaitosten ja muiden julkisyhteisöjen edustajille ympäristöjärjestelmän rakentamisesta. Mukana ovat mm. Riihimäen ja Hyvinkään kaupungit. Oppilaitos on mukana Opetushallituksen kestävän kehityksen pilottihankkeessa, jossa mietitään keinoja ympäristöasioiden kehittämiseksi oppilaitoksissa.

Hyvinkään-Riihimäen ammattioppilaitoksen ympäristöpolitiikan mukaisesti oppilaitoksen kaikkiin opetussuunnitelmiin sisältyy ympäristökoulutusosio. Ensisijaisesti vähennetään energian- ja materiaalinkulutusta sekä syntyvien jätteiden määrää.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.