Mainos

Ensimmäinen hip hop-festari kunnialla päätökseen

Sunnuntaina kajahtivat ilmoille viimeiset riimit Vuokatin Pipefest hip hop-festivaaleilla. Suomen ainoa hip hop-festivaali viihdytti viikonlopun aikana kaikkiaan noin 3500:aa lökäpöksyistä Suomi-rapin ystävää.

Järjestäjät odottelivat etukäteen noin 3000-päistä yleisöä. Viikonlopun puuhamiehinä on toiminut Kainuun Nuoret Johtajat ry.

Järjestäjät onnistuivat työssään esiintyjiltä ja yleisöltä kerätyn palautteen mukaan hyvin.
-Jotakin virheitä tapahtui, mutta nyt ne tiedetään ja ensi vuonna toimitaan toisin, totesi Pipefestin promoottori Olli Leppänen sunnuntai-iltana.

Leppänen kiitteli juhlakansaa fiksusta käytöksestä. Festivaalialueella ei viikonlopun aikana tarvinnut puuttua vakaviin järjestyshäiriöihin Myöskään yhtään huumausainerikkomusta ei festivaalin aikana tullut ilmi. Poliisin suojiin joutui kaikkiaan kolme ankarasti juhlinutta hopparia ja yksi juhlija sai muistoksi sakot.

Festivaalin järjestäjät ovat suunnanneet katseena jo ensi vuoteen. Suunnitelmissa on tehdä tapahtumasta tämänvuotista suurempi. Olli Leppäsen mukaan festivaalin yleisömäärä voi kasvaa helpostikin, koska pohjoisessa ei nuorille suunnattuja viikonloppufestivaaleja liiemmälti ole.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.