Mainos

Ensi kertaa Suomessa tuplalive-levylle triplaplatinaa

Mestarit-nelikon tuplalive-levy Mestarit Areenalla on tehnyt Suomessa levymyynnin historiaa. Tuplaa on myyty jo 120 000 kopiota, eli levy on yltänyt triplaplatinalevyksi. Vastaaviin myyntimääriin ei aiemmin ole yltänyt tuplalive -levyllä Suomessa yksikään artisti.

Mestarit eli Hector, Kirka, Pave Maijanen ja Pepe Willberg pokkasivat triplaplatinalevyt Helsingissä tänään. Tilaisuudessa julkistettiin myös ääntä ja kuvaa eli Mestarit Stadionilla -video. Video on taltioitu noin 36 000 ihmisen edessä Olympiastadionilla elokuussa 1999. Kaksi tuntia pitkä kooste sisältää kymmeniä Mestarit -lauluja Rööperistä Eurooppaan, Leijoista Pidä huoleen ja Aamusta Palkkasoturiin.

Popin konkariryhmä kommentoi tänään myös taannoisia uutisia siitä, että Kirka olisi jättämässä Mestarit. -Kirka on yksi Mestareista ja pysyy yhtenä Mestareista niin kauan kuin Mestarit-nimellä jatketaan. Hänen paikkansa ei ole vapaana kenellekään eikä hänen paikkaansa ole ottamassa kukaan, nelikko tähdensi.

Mestarien mukaan kärpäsestä on tehty härkänen: mehevät lehtiotsikot vääristyivät tyhjentäväksi sisällöksi. Puhuttiin siitä, mitä Mestarit eivät tee, kun olisi pitänyt puhua siitä, mitä Mestarit tekevät. -Kirka ei ole koskaan, eikä milloinkaan kieltäytynyt tekemästä yhteistyötä muiden Mestareiden kanssa. Kirka ei ole myöskään koskaan ilmoittanut haluavansa erota Mestareista.

Mestarit-hankkeen menestystaival alkoi Helsingin Areenasta, missä nelikko konsertoi 29. lokakuuta 1998. Helmikuussa 1999 puolestaan starttasi kymmenen konsertin sarja Rovaniemeltä Turkuun. Tuon jälkeen ryhmä teki lisää konsertteja, ja 5. elokuuta 1999 Mestarit valloittivat Helsingin Olympiastadionin, ensimmäisenä kotimaisena esiintyjänä. Kaiken kaikkiaan yli 135 000 ihmistä on nähnyt Mestareiden live-esiintymisen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.