Enrique Iglesiasin Escape julki

Enrique Iglesias on saanut valmiiksi uuden albuminsa Escape, joka on hänen toinen englanninkielinen albuminsa. Maailman suosituin latinoartisti julkaisi ensimmäisen englanninkielisen menestysalbuminsa Enriquen vuonna 1999. Se on myynyt jo yli kuusi miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Yhteensä Enriquen albumeita on myyty jo yli 23 miljoonaa kappaletta.

Uuden levyn ensimmäinen sinkkulohkaisu on balladi Hero. Muuten albumi on enemmän up-tempoa, jopa rockia. Enrique kertoo saaneensa vaikutteita 1980-luvun rock-bändeiltä kuten Dire Straits, The Police, U2 ja Bruce Springsteen.

Uutta albumia ovat olleet Enriquen lisäksi työstämässä dancebeat-gurut Paul Barry ja Mark Taylor (Bailamos, Be With You, Rhythm Divine, Hero ym.) sekä Lester Mendez joka mm. on tuottanut biisin Sad Eyes.

Enrique Iglesias on musiikkiuransa ohessa nähty nyt myös valkokankaalla. Hän teki debyyttinsä Robert Rodriquesin elokuvassa Once Upon A Time In Mexico, jossa näyttelivät myös Antonio Banderas, Salma Hayek sekä Johnny Depp.

Lue myös:

    Uusimmat