Ennenkuulumattoman merkillisiä amerikkalaisia seksilakeja, lue!

Eduskunta on viime aikoina sekoillut jätevesiasetuksen ja risupaketin kanssa, mutta yhdysvaltalaisille kollegoilleen suomalaiset kansanedustajat eivät sentään onneksi vielä pärjää. Lue amerikkalaisten merkillisiä seksilakeja, joissa ei ole päätä eikä häntää.

Kaliforniassa sijaitsevassa Bakersfiledissä yhdyntä saatanan kanssa ilman kondomia on kiellettyä. Kondomin kanssa se kyllä on sallittua.

Georgian paikallishallitus on ehdottanut, että naisten alapäähän laitetut lävistyskorut luokiteltaisiin seksuaalirikoksiin, joista voitaisiin tuomita enintään 20 vuoden vankeustuomio.

Alabamassa ei saa myydä hieromasauvoja. Hieromasauvan myynnistä voi saada vuoden vankeustuomion ja 10 000 dollarin sakot. Avioliitto on siellä kuitenkin mahdollista jo 14-vuotiaana.

Massachussetsissa hieromasauvan myynnistä saa peräti viiden vuoden tuomion, mutta aviorikoksesta vain kolme vuotta.

Minnesotassa sijaitsevassa Alexandriassa mies ei saa harrastaa yhdyntää vaimonsa kanssa, jos hänen hengityksensä tuoksuu sipulille, valkosipulille tai sardiineille. Mikäli vaimo niin pyytää, tulee miehen ennen yhdyntää harjata hampaansa.

Teksasissa julkinen siveettömyys on laissa kiellettyä. Siveettömäksi katsotaan tilanne, jossa henkilön suulla tai sukuelimillä on kontakti eläinten tai siipikarjan peräaukon tai sukuelinten välillä. Mikäli kukaan ei kuitenkaan pahastu tilanteesta, edellä mainittu on sallittua.

Teksasissa ei myöskään saa kulkea paljain jaloin, jollei ole hankkinut sitä varten viiden dollarin lupalappua.

Uuden-Meksikon Carlsbadissa lounastauolla ei saa harrastaa seksiä autossa, jossa ei ole ikkunakaihtimia.

Uuden-Meksikon Carrizozossa naisilta on ehdottomasti kielletty esiintyminen julkisilla paikoilla, jos he eivät ole ajaneet ihokarvojaan jaloista ja kasvoista.

Iowan Amesissa mies ei saa rakastelun jälkeen juoda kolmea kulausta enempää olutta, jos hän makaa naisen vieressä tai pitää häntä kädestä kiinni.

New Yorkin osavaltiossa ei saa ajaa autoa ja katsoa samalla pornofilmejä.

Virginiassa sijaitsevassa Rombochissa seksin harrastaminen valot päällä on laissa kiellettyä.

Nevadassa seksi ilman kondomia on lailla kiellettyä. Tosin liikepalaverien aikana seksiä pitää harrastaa ilman kondomia, koska silloin kondomin käyttö on laitonta.

Kentuckyssa on lailla kielletty, että nainen ei saa kävellä valtatiellä pukeutuneena kylpytakkiin, jollei häntä saata vähintään kaksi poliisia tai hänellä ei ole pesäpallomailaa mukanaan.

Washingtonin osavaltiossa löytyy laki, joka kieltää seksin harrastamisen neitsyen kanssa. Laki käsittää jopa hääyön!

Marylandissa suuseksistä voi saada jopa kymmenen vuoden vankeustuomion.

MTV3/Helmi

Teksti: Kari Heusala

Kuvat: Shutterstock, Futureimage.com

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja