Mainos

Ennätyspotti jaossa Lotossa – jos onni ei potki, mihin summa kasvaa?

Veikkaus ei ole vielä päättänyt miten paljon voittopotti Lotossa kasvaa jos kukaan ei tänäänkään illalla saa seitsemän oikein tulosta Lotossa.

– Päätös asiasta tehdään vasta pelin jälkeen. Kerromme sen sitten arvonnan jälkeen mahdollisimman pian, kertoo Veikkauksen tiedottaja Niina Vieno.

Vienon mukaan on kuitenkin todennäköistä, että tämän päiväinen jättipotti, 13,9 miljoonaa euroa kasvaa entisestään. Potti on kasvanut ennätyssuureksi, koska kukaan ei ole saanut lotossa seitsemää oikein kahdeksaan viikkoon. 

– Hitusen pääpotti todennäköisesti nousee, Vieno lupaa.

Lisäksi tällä viikolla 6+1 -tulosten kesken jaetaan poikkeuksellisesti kaksi miljoonaa euroa. Se on noin 1,35 miljoonaa euroa enemmän kuin viime viikolla. Onkin todennäköistä, että jos kukaan ei illan arvonnassa voita, niin näissä alemmissa voittoluokissa rahasummat nousevat.

–   Vastaava ratkaisu voidaan tehdä ensi viikollakin.

Peliaikaa on tänään iltakymmeneen. Veikkauksen mukaan lauantai on aina vilkkain pelipäivä. Aamupäivä klo 11 mennessä Lottoa oli pelattu jo 11 miljoonalla eurolla, klo 16 mennessä jo vajaalla 14 miljoonalla eurolla. Viime viikolla Lottoa pelattiin yli 15 miljoonalla eurolla.

Lottopottien top5


Lottovoittojen top5

1. 13,3 miljoonaa euroa / kierros 15/2014, Lahti

2. 13 miljoonaa euroa / kierros 48/2013, Maarianhamina ja Sipoo

3. 12,8 miljoonaa euroa / kierros 36/2013, Helsinki

4. 12,7 miljoonaa euroa / kierros 19/2013, Porvoo (2-osuuden porukka)

5. 12,5 miljoonaa euroa / kierros 3/2013, Tampere (10-osuuden porukka)

Lähde: Veikkaus 

Ennätyspotteja on Lotossa jaettu ennenkin. Tähän asti suurin lottopotti on jaettu viime keväänä Lahteen, jolloin onnekas sai 13,3 miljoonaa euroa.  Muut Loton suurimmat potit on jaettu vuonna 2013.

– Viime vuonna Lotossa potti ei päässyt missään vaiheessa kasvamaan kovin isoksi, muuta kuin kerran. Edellisenä vuonna potti taas pääsi kertymään useamman kerran, Vieno selittää.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.