Mainos

Ennätyspakkanen jatkuu USA:ssa

Ennätyspakkanen jatkuu Yhdysvaltain itä- ja koillisosassa. Washington Post -lehden mukaan kylmyys on vaatinut jo ainakin kuuden ihmisen hengen.

Yhdysvaltojen itä- ja koillisosissa jatkui tänään jo toista päivää hyytävän kylmä sää. Jos tuulen vaikutus otetaan huomioon, vastasi kylmyys monin paikoin jopa 40 pakkasastetta.

Washington Post -lehden verkkosivujen mukaan aikanakin kuusi ihmistä on jo kuollut kylmyyteen. New Yorkissa viranomaiset avasivat lisää tilapäissuojia kodittomille, jotta kaikki halukkaat saataisiin sisään. Suojiin tuotiin myös joitakin ihmisiä väkisin, jos nämä olivat vaarassa paleltua kuoliaiksi ulkona, lehti kirjoitti.

Kylmyyden takia jouduttiin peruuttamaan useita lentoja New Yorkin lentokentiltä. Samoin lauttaliikenne New Yorkin ja New Jerseyn välillä jouduttiin lopettamaan, koska lautat olivat umpijäässä. Yhdysvaltojen koillisosassa Mainen osavaltiossa lämpötila laski viime yönä liki 40 pakkasasteeseen.

Viranomaiset kehottivat ihmisiä pysymään sisällä, jos pakottavaa tarvetta ulosmenoon ei ollut. Koulut, yliopistot ja kaikki julkiset palvelut olivat tänään kiinni jo toista päivää. Lumisilla ja liukkailla teillä sattui kymmenittäin kolareita ja monet toiveikkaat töihin lähtijät saivat huomata autonsa jäätyneen niin pahasti, että ajelemisesta ei tullut mitään. Kylmän sään odotetaan hellittävän sunnuntaihin mennessä.

(MTV3-STT)

(Huomenta Suomi 16.01.2004)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.