Englantilaislegendat Alan Shearer ja Michael Owen rajussa julkisessa sanasodassa – kovia iskuja vyön alle

 Muun muassa Englannin maajoukkueesta ja Liverpoolista tuttu Michael Owen on noussut otsikoihin Reboot-omaelämäkertakirjansa myötä. Hän on samalla joutunut sanaharkkaan entisen maajoukkuekaverinsa Alan Shearerin kanssa.

Owen kertoo kirjassa katuneensa siirtoa Real Madridista Newcastleen. Hän kirjoittaa valinneensa Newcastlen Liverpoolin sijaan puhtaasti rahan takia.

Pesti Koillis-Englannissa epäonnistui pahasti, ja Owen joutui nopeasti ”Harakoiden” fanien hampaisiin. Kun Owen kuuli fanien pilkkaavan häntä loukkaantumisen jälkeen, oli hänen mittansa täynnä.

– Minun ei tarvitse todistaa mitään v**** Newcastle-faneille, kirjoittaa Owen päättäneensä.

Newcastle-legenda Shearer ei pitänyt avautumisesta. Hän julkaisi Twitterissä viestin aiheesta. Siihen oli liitetty video, jossa Owen kertoi uransa viimeisistä vuosista.

– Urani viimeiset 6–7 vuotta vihasin sitä (pelaamista) enkä malttanut odottaa lopettamista, totesi mies viime kaudella BT Sportilla. 

– Kyllä Michael, ajattelimme myös niin, kun olit 120 000 punnan viikkopalkalla… tylytti Shearer Newcastle-fanien puolesta.

Owen ei malttanut olla kuittaamatta takaisin Shearerille.

– En ole varma, olitko niin lojaali Newcastlelle kuin esität olleesi, kaveri. Muistan hyvin, kuinka olit lähellä siirtoa Liverpooliin, kun Sir Bobby Robson penkitti sinut. Teit kaikkesi päästäksesi pois, heitti Owen.

Katso twiitit alta.

Lue myös:

    Uusimmat