Englantilaisella muoti-ikonilla trauma Suomesta

Alexa Chung tunnetaan pettämättömästä tyylitajustaan. Mielenkiintoinen yksityiskohta Chungin menneisyydessään on se, että hänen kauhein mallikokemuksensa on Suomesta!

Englantilainen tv-juontaja Alexa Chung, 26, on noussut yhdeksi hetken ihailuimmista tyyli-idoleista. Chung yhdistää tyyliinsä niin vintagea, huippumerkkejä kuin Topshopin kaltaisia perusmerkkejä.

Kuten myös moni muu tyylitaituri, Chung aloitti uransa valokuvamallina. Erikoinen yksityiskohta on, että Chungin kamalin malliajan kokemus on Suomesta!

– Tein Now-lehdelle kuvauksen Suomessa. Sen oli tarkoitus olla seksikäs sihteeritarina. Minun piti vaihtaa rooleja toisen mallin kanssa. Toisen mallin oli tarkoitus olla alusvaatemalli, mutta hän alkoi itkeä, koska hänen poikaystävänsä ei halunnut hänen tekevän sitä. Joten minä sanoin "Voi vi*tu, minä teen sen, en välitä pa*kaakaan", Alexa kertoi The Independent-lehdelle.

– Meidät vietiin paperitehtaalle, jossa minun piti istua valtavalta wc-paperirullalta näyttäneen paperirullan päällä. Tehtaassa työskennelleet ihmiset tuijottivat minua alusvaatteissani. Se oli todella, todella kamalaa, hän jatkoi.

Katso kuvat Alexan tyylistä ja anna pisteitä!

MTV3 Helmi

Kuva: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat