Englannin maajoukkuepelaaja häpesi ja peitteli tatuointejaan – on nyt kuin uusi mies: "Nuorena sitä tekee tyhmiä juttuja"

Chelsean ja Englannin jalkapallomaajoukkueen keskikenttäpelaaja Ross Barkley näyttää poistattaneen vasemmasta kädestään tatuoinnit, joita hän oli hävennyt pitkään.

Videolla Barkleyn lisäajan tasoitusmaali Chelsean ja Manchester Unitedin välisestä Valioliiga-ottelusta lauantailta.

Barkleyn vasen käsi oli aiemmin tatuointien peitossa, yhtenä päätatuoinneista hänen Everton-debyyttinsä päivämäärä (20.8.2011). Barkley kuitenkin peitti pelatessaan vuosien ajan kätensä pitkähihaisella paidalla häpeän takia.

Siirryttyyään tänä vuonna Evertonista Chelseaan Barkley on vaihtanut lyhythihaiseen paitaan, eikä hänellä ole enää tatuointeja näkyvissä. Barkley on sanojensa mukaan poistattanut tatuointejaan viimeiset pari vuotta.

Vaikka tatuointeja saa laillisesti ottaa vasta 18-vuotiaana, Barkley, 24, on kertonut ottaneensa ensimmäisen tatuiontinsa jo 14 vuoden iässä "oltuaan iso poika, jonka ikää ei epäilty".

– Otin niitä nuorella iällä. Joskus sitä tekee nuorena tyhmiä juttuja ajattelemattomasti, Barkley sanoi The Times -lehdelle.

– En ole koskaan sulkenut pois mahdollisuutta, että hankkisin joskus uuden (tatuoinnin). Saattaisin ehkä tehdä sellaista, kun minulla on lapsia, Barkley sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat