Mainos

Enderon Koponen erosi

Uusmediayhtiö Enderon toimitusjohtaja Kimmo Koponen on eronnut henkilökohtaisista syistä. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Timo Luhtaniemi.

Uusmediayhtiö Endero Oyj:n toimitusjohtaja Kimmo Koponen on jättänyt paikkansa henkilökohtaisista syistä. Yhtiön hallitus on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi DI Timo Luhtaniemen. Luhtaniemi (38) on toiminut Endero Oyj:n varatoimitusjohtajana ja aiemmin ICL Data Oy:ssä osastonjohtajana.

-Tulin fuusion jälkeen saneeraamaan yhtiötä laskevilla markkinoilla ja tämä työ on nyt koko lailla tehty. Nyt on uuden johtajan aika fokusoida yhtiön toimintoja ja lähteä etsimään uutta kasvupolkua, sanoo toimitusjohtajan tehtävät jättänyt Kimmo Koponen.

-Koponen on tehnyt hienoa työtä kahden yhtiön integroimisessa vaikeassa markkinatilanteessa. Olemme jo aiemmin kertoneet, että yhtiön tulos kääntyy voitolliseksi 2002 alkupuoliskolla. Ensimmäisestä neljänneksestä tulee vielä kokonaisuutena tappiollinen, mutta jo maaliskuu näyttäisi kääntyvän plussalle, kertoo uusi toimitusjohtaja Timo Luhtaniemi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.