"En vieläkään voi katsoa videota itkemättä" – voitko sinä? Superkoskettava raskausuutinen saa miehen kyyneliin

Love What Matters -sivusto jakoi Facebookissa koskettavan videon: Lindsay MacPhee-Currien raskausuutinen tuli veljelle musertavana yllätyksenä.

Kun Lindsay MacPhee-Currie kertoi raskaudestaan, hänen veljensä murtui välittömästi. Kyyneleisiin on hyvä syy: MacPhee-Currien ei pitänyt enää kyetä saamaan lapsia.

Kun MacPhee-Currie oli 27, hän sairastui rintasyöpään. Sairaus oli valtava itku: MacPhee-Currie ol yrittänyt kumppaninsa kanssa saada lasta jo kauan, ja nyt syöpähoidot todennäköisesti vaikuttaisivat hänen hedelmällisyyteensä.

MacPhee-Currie selvisi syövästä, mutta sai kystan munasarjoihinsa. Pari kävi hedelmällisyyshoidoissa, joista ei ollut apua. Kaksikko ehti jo luopua toivosta ja suunnitella adoptiota, kun MacPhee-Currie yllättäen alkoi voida huonosti.

Ongelmaan löytyi iloinen syy: MacPhee-Currie oli raskaana. Hän oli 36-vuotias.

– En malttanut odottaa, että saan kertoa perheelleni, erityisesti veljelleni, joka ei suostunut uskomaan, ettei voisi saada lasta. Veljeni ja minä olemme kuin parhaat ystävät. Saimme hänen reaktionsa (uutiseen) videolle, MacPhee-Currie kuvaa.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Videolla MacPhee-Currie esittelee ostamaansa viinipulloa. Lopulta hän toteaa, että pullo on veljen perheelle, sillä hän itse ei voi juoda yhdeksään kuukauteen. Uutisen kuullessaan veli romahtaa täysin.

Video on vuodelta 2014. Sitä on katsottu jo puoli miljoonaa kertaa, kertoo Huffington Post.

– En vieläkään voi katsoa videota itkemättä. Se osoittaa perheemme rakkauden määrän.

Ai niin: MacPhee-Currie synnytti terveen poikalapsen, joka on nyt 14 kuukauden ikäinen!

Lisää liikutusta luvassa: tämä harvinainen tiikeri sai pentuja!


Lue myös:

    Uusimmat