Mainos

"En vastusta islamia maana" -poliitikko keskeytti vaalikampanjansa

Australiassa maahanmuuttovastaisen One Nation -puolueen ehdokas on keskeyttänyt vaalikampanjansa kohun jälkeen, joka syntyi hänen lievästi hämmentävien lausuntojensa johdosta.

27-vuotiaan ehdokkaan Stephanie Banisterin haaveet parlamenttipaikasta romuttuivat hänen kertoessaan mielipiteitään muun muassa islamista.

– En vastusta islamia maana, mutta mielestäni heidän lakinsa eivät ole tervetulleita Australiaan, totesi Banister 7-kanavan haastattelussa.

Banisteria vastaan on nostettu jo aiemmin syytteet neitokaisen liimattua muslimivastaisia tarroja halal-ruokatuotteisiin. Tarroissa luki: Varo! Halal-ruoka rahoittaa terrorismia.

7-kanavan haastattelussa halal-termi ilmeisesti sekoitti Banisteria, koska hän tiesi kertoa, että vain kaksi prosenttia australialaisista seuraa Haramia. Haramilla Banister tarkoitti ilmeisesti Koraania.

Lopuksi poliitikko korosti, että juutalaiset eivät muslimien pyhää kirjaa "Haramia" seuraa.

– Heillä on heidän oma uskontonsa, he seuraavat Jeesus Kristusta.

Banister ilmeisesti unohti, ettei Jeesuksella ole asemaa juutalaisessa uskonnossa.

One Nation -puolueen puheenjohtaja Jim Savage vahvisti tänään toimittajille, että Banister on keskeyttänyt vaalikampanjansa. Savage totesi, että "Banister oli kokematon eikä ollut valmistautunut lehdistön hirvittävään runteluun."

lähteet: The Guardian, APTN

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.