Mainos

"En halunnut sanoa mitään, jotten veisi huomiota morsiamelta" – morsiusneito ”pidätteli” synnytystään 17 tuntia

Morsiusneito salasi synnytyksen, jottei varastaisi huomiota morsiamelta!

Kidspot-sivusto ehdottaa vuoden morsiusneidon 2016 titteliä Karla Barrylle – eikä suotta. Amerikkalaisen 23-vuotiaan Barryn synnytys käynnistyi hänen parhaan ystävänsä häissä. Barry ei tilanteesta hätääntynyt; hän salasi synnytyksen, jottei varastaisi huomiota morsiamelta!

– Olimme odottaneet häitä kaksi vuotta, en todellakaan aikonut menettää mitään. Heräsin aamulla lantiokipuihin, mutta koska kyseessä oli ensimmäinen lapseni ja ihmiset sanovat, että synnyttäminen kestää ikuisuuksia, ajattelin, että minulla olisi vielä pari päivää aikaa, Barry kuvaili sivustolle.

– Minun piti istua usein. En halunnut sanoa mitään, jotten veisi huomiota Katielta (morsian). Olin kauhuissani siitä, että lapsivesi menisi, ja varastaisin huomion.

Kipu yltyi, kun Barry käveli alttarille ennen morsianta. Hääpäivä oli helteinen, ja Barry pitikin kasvonsa peruslukemilla vain juuri ja juuri. Kyse ei ollut edes konkarisynnyttäjän taidoista, sillä Barry odotti ensimmäistä lastaan.

– Paine oli niin voimakas, että tuntui kuin vauva putoaisi ulos. Olin niin helpottunut, kun pääsimme alttarille, ja selvisimme noin kymmenestä minuutista, kun pari vannoi häävalansa.

Laskettu aika oli viikko häiden jälkeen. Barryn mies oli jo aavistanut, että vauva syntyisi hääpäivänä, mutta Barry ei uskonut; hänhän oli kuullut monilta, että esikoinen on aina yliaikainen eikä koskaan synny ajallaan!

"En halunnut mennä sairaalaan vain, että he lähettävät minut kotiin"

Morsiamen äiti tajusi jo aamulla, että Barryn synnytys on käynnissä, mutta Barry ei suostunut lähtemään sairaalaan. Lopulta kaaso sinnitteli 17 tunnin ajan, aina parin häävaloista ensimmäiseen tanssiin asti.

Aamuviideltä alkaneet kivut huipentuivat iltakymmeneltä, kun 40 sekunnin supistuksia tuli kolmen minuutin välein. Lopulta Barryn kumppani Adam vaati saada viedä naisen sairaalaan: hän kävi ilmoittamassa morsiamelle, että Barryn ja hänen pitäisi lähteä synnyttämään. Morsian oli järkyttynyt siitä, että asia pidettiin häneltä salassa.

– Olin hermostunut, koska vaikka supistuksia oli kolmen minuutin välein, en halunnut jättää häiden loppua väliin ja mennä sairaalaan vain, että he lähettävät minut kotiin, Barry kommentoi.

Hän oli myös oikeassa: sairaalassa Barryn kohdunkaulan havaittiin olevan vain hieman avautunut, joten hänet lähetettiin kotiin. Lapsivesi kuitenkin meni tuntia myöhemmin, ja pari ehti hädin tuskin takaisin sairaalaan: pienen Xavier-vauvan pää näkyi jo automatkalla.

Myös vastanaineet ovat jo käyneet tervehtimässä Xavieria. Barry vitsaili myöhemmin, että hänen synnytyskuvansa ovat todella hienostuneita – hänhän oli synnyttäessään edelleen häämeikissä ja -kampauksessa!

 

***

4:43

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.