Mainos

"En halua nähdä kommentteja, joiden mukaan olen hirveä valinta" – Saara Aalto pitää taukoa sosiaalisesta mediasta

Suomen Euroviisuedustajaksi valittu Saara Aalto kertoo, ettei halua tällä hetkellä lukea kommentteja asiasta sosiaalisessa mediassa.

Possessa lauantaina 11. marraskuuta vieraillut Saara Aalto kertoo, että valmistautuminen ensi toukokuun suureen koitokseen on jo alkanut. Tällä hetkellä viisuja varten tehdään kolme kappaletta, joiden joukosta suomalaiset saavat valita suosikkinsa Aallon edustuskappaleeksi. 

– Käytännössä kaikki keskittyminen menee siihen. Biisien lisäksi mietitään jo nyt kaikkea muuta mahdollista, mitä siihen liittyy. Siihen panostetaan nyt täysillä, Saara toteaa.

Ensin Aaltoa kosiskeltiin Suomen sijaan Englannin viisuedustajaksi. Hänen mukaansa asiasta käytiin neuvotteluja BBC:n kanssa, mutta hänestä olisi kuitenkin tuntunut oudolta edustaa Englantia. 

Aalto kertoo, että on pitää tällä hetkellä taukoa sosiaalisen median käytöstä. Hän ei kaipaa tällä hetkellä kommentteja ihmisiltä, jotka kokevat hänen olevan väärä valinta Suomen viisuedustajaksi. 

– Minulle on nyt tärkeää, etten anna minkään pilata sitä prosessia, kun tehdään nyt näitä biisejä. En halua ruveta epäilemään itseäni tai jotenkin kokemaan turhia paineita, Saara huokaa.

Laulaja on tottunut saamaan monenlaista palautetta. Varsinkin tässä tapauksessa kritiikkiä tulee hänen mukaansa herkästi, sillä Suomen edustaminen asiassa kuin asiassa on suomalaisille hyvin tärkeä asia. 

– Suomalaiset ajattelevat, että tämä on meidän yhteinen juttu, niinkuin haluankin, että se on. En halua nyt nähdä kommentteja, joiden mukaan olen hirveä valinta tai joissa neuvotaan, mitä minun pitäisi nyt tehdä.

Possen finaalilähetys MTV3-kanavalla lauantaina 18.11. klo 20.

7:25

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.